Μάκης Παπαγεωργίου copy 2

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθαν να ψηφίσουν στην Πύλη  για την ανάδειξη Προέδρου, τοπικών μελών και συνέδρων. Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω το 47% των ψηφισάντων που με τίμησαν με την ψήφο τους και που πίστεψαν στο πρόσωπο μου με σκοπό την ανανέωση και την εκλογή Νέων Ανθρώπων με όρεξη, δύναμη και οράματα όπως ήταν πριν χρόνια και οι γονείς μας και οι παππούδες μας, Νέοι στον καιρό τους. Επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν και έτρεξαν μαζί μου σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

Έγινε ένας μεγάλος αγώνας και από μένα και από τον κ. Λαμπρογεώργο προσελκύοντας σχεδόν το 80% των εγγεγραμμένων μελών μέσα από τον οποίο αγώνα κέρδισε η Νέα Δημοκρατία. Τον συγχαίρω για την εκλογή του  και θα είμαι δίπλα του σε ό,τι με χρειαστεί.

Σέβομαι το αποτέλεσμα των εκλογών και κοιτάω μπροστά χαρούμενος  γιατί από αυτήν την εκλογική διαδικασία βγήκα κερδισμένος γιατί απέκτησα ακόμα περισσότερους φίλους, αντίθετα όμως με κάποιους άλλους που το μόνο που κέρδισαν με την στάση τους και τις επιλογές τους σε αυτές τις εκλογές ήταν να χάσουν παλιούς καλούς φίλους.

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος

Παπαγεωργίου Θωμάς

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Ζιάκας, επανεκλεγείς Δημ. Σύμβουλος: Ήμουν πάντα δίπλα στον κάθε πολίτη. Το ίδιο θα συνεχίσω και στη νέα μου θητεία

Συνδημότισσες και συνδημότες… …θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια ένα μεγάλο «Ευχ…