
Παραμονή της εορτής του Αγ. Γεωργίου & στο ομώνυμο εξωκλήσι της Λυγαριάς έγινε Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, τον οποίο παρακολούθησε πλήθος πιστών από την τοπική Κοινότητα & την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύλης.
Του Εσπερινού πρωτοστάτησε ο Αρχιμανδρίτης της Ι.Μ. Ιεροκήρυκας Χαρίτων Μανιτάρας συνεπικουρούμενος του πατήρ Νεκτάριου Τσιώκου & πατήρ Απόστολου Μουτογεώργου. Μετά τον Εσπερινό & την Αρτοκλασία ακολούθησε «Φιλοξενία» των πιστών με κριθαράκι & πρόβειο.
Τον Εσπερινό παρακολούθησαν & ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Χρήστος Σιμορέλης, ο Αντ/ρχος Καθαριότητας του Δ. Πύλης κ. Παύλος Μπόμπορας, οι δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Κωστάκης & Γεώργιος Τζιορτζιώτης, καθώς & η πρόεδρος της Τ.Κ. Λυγαριάς κα Μαρία Παπαϊωάννου – Τσιώκου.
Αύριο το πρωί, ανήμερα της εορτής του Αγίου θα γίνει Θεία Λειτουργία(7:30πμ-10:πμ) μετ’ αρτοκλασίας & το ύψωμα του Αγίου, ενώ η»Φιλοξενία» που θα προσφερθεί στους πιστούς θα είναι ρύζι με μοσχαράκι.