Ασκληπειός  copy

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ποδηλάτες του Ασκληπιού το περασμένο Σάββατο στην Λάρισα.

Ο ποδηλατικός αγώνας ήταν σιρκουί με αποκλεισμό και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, όπου σε όλες τις κατηγορίες υπήρχε θέαμα αφού οι ταχύτητες των αθλητών ήταν υψηλές με συνεχείς επιθέσεις αλλά και οι θερμοκρασίες του αγώνα άγγιζαν του 45 βαθμούς κελσίου!

Το ανερχόμενο ταλέντο Παντελής Μέλλιος κατέκτησε ένα ακόμα μετάλλιο αφού πήρε την 3η θέση στην κατηγορία Μίνι μικρά.

Εξαιρετικός ήταν ο Ευάγγελος Γκαγκανάτσιος κατακτώντας την 3η θέση μετά από καλή τακτική και συνεχώς μπροστά με τους προπορευόμενους στην κατηγορία Μάστερς .

Στις υπόλοιπες κατηγορίες οι ποδηλάτες του συλλόγου κάνανε καλές εμφανίσεις με το Λεωνίδα Μέλλιο να τερματίζει 5ος στην κατηγορία Μίνι μεγάλα , ο Αχιλλέας Ζτρίβας πήρε την 7η θέση στην κατηγορία Παίδων , ο Λευτέρης Ζώης 5ος με 13ο τον Γεώργιο Πάλλα στην γενική Ανδρών – Εφήβων .

Την επιστροφή στην αγωνιστική δράση  έκανε ο Λεωνίδας Μέλλιος παίρνοντας την 2η θέση στην κατηγορία Όπεν !

Ευχαριστούμε τους χορηγούς

Portioli, FLOW bike shop, ΓΚΑΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ τζάκια – αεραγωγοί , ΛΙΑΚΟΥΜΗΣ κοσμήματα-ωρολόγια, TRENCH, VOUTSELAS TRANS , GOLD HELLAS , ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ταβέρνα , ΚΟΓΙΑΣ ντόπια κρέατα Θεσσαλίας, ΦΑΛΤΑΚΑΣ μάρμαρα-γρανίτες , FETICCIO γυναικεία Ιταλικά υποδήματα, Οπωροπωλείο ‘Κουσμαλής’

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…