arxiki

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ 27 Δεκεμβρίου 2016 η συνάντηση των αποφοίτων του 4ου Λυκείου Τρικάλων έτους 1983 στο «Et-toi». Τριάντα τρία χρόνια χρειάστηκαν για να μπορέσουν να ανταμώσουν ξανά οι απόφοιτοι του 1983, ήταν όμως μία μαζική πραγματικά σύναξη που έφερε κοντά όλους, με εξαίρεση 6 συμμαθητές μας που έφυγαν νωρίς από τη ζωή.

Η παρουσία 80 και πλέον συμμαθητών, όλων πετυχημένων στον χώρο τους, σηματοδότησε την δυναμική τής συνάντησης και την διαρκή προσπάθεια όλων να χαιρετίσουν, να αγκαλιάσουν παλιούς φίλους, να συγχρωτιστούν και να μοιραστούν αναμεταξύ τους πολλές αναμνήσεις και ποικίλες εμπειρίες, φρεσκάροντας τη μνήμη τους σε πρόσωπα και γεγονότα. Η συνοδεία μουσικής και χορού ανέβασε γρήγορα το κέφι στο ζενίθ και έδωσε την ευκαιρία σε όλους να «λυθούν» περισσότερο και να αφεθούν στις αναμνήσεις του παρελθόντος, που μπροστά τους και πάλι δίνανε έμπρακτα ξανά το παρόν.

Στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και… ζωηρής διασκέδασης και αναμνήσεων, τους έφερε όλους χωρίς να το πολυκαταλάβουν πέραν της τετάρτης πρωινής για να αντιληφθούν με λύπη, ότι θα έπρεπε να αποχωρήσουν, ανανεώνοντας όμως το ραντεβού τους, για το μέλλον, αλλά και ενδυναμώνοντας την σύσφιξη των σχέσεων αναμεταξύ τους, με αφορμή αυτή την πολύ ζεστή όσο και απαραίτητη & συνάμα επιτυχέστατη συνάντηση, που όλοι τη χάρηκαν μέχρι τα ξημερώματα, ζητώντας να επαναληφθεί.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην οργανωτική επιτροπή που συντόνισε την όλη διοργάνωση, η οποία και απαρτιζόταν από τις δραστήριες  Αλίκη, Λένα, Ρίτσα και Χρύσα, τον συμμαθητή  Δημήτρη, αλλά και άλλα πρόσωπα που έφεραν άψογα σε πέρας την όλη εκδήλωση, με αποτέλεσμα να στεφθεί από πλήρη επιτυχία, με την παρουσία, πλέον των 80 συμμαθητών και την διαβίβαση των ευχών λίγων που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν.

1 2 3 4 6 7 9 10

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…