xatzigakis

Ο Μικέλης Σ. Χατζηγάκης επισκέφθηκε αρκετά χωριά (π.χ. Πύλη, Καλαμπάκα, Φαρκαδόνα, Γριζάνο, Ρίζωμα, Ράξα, κα) αλλά και τοπικές επιχειρηματικές μονάδες θέλοντας να προσεγγίσει αυτοπροσώπως τα προβλήματα των διαφόρων περιοχών αλλά και των οικονομικών δραστηριοτήτων του Νομού. Κατά τις επισκέψεις του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους των περιοχών και να ανταλλάξουν απόψεις.

 Ο Μικέλης Χατζηγάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις πολιτικές εξελίξεις και μίλησε για την ανάγκη αξιοποίησης του φυσικού και ανθρώπινου πλούτου που έχει η χώρα μας. Ο νεαρός τρικαλινός οικονομολόγος τόνισε την ανάγκη ανανέωσης στην πολιτική ζωή από ανθρώπους που έχουν μεράκι να ασχοληθούν με τα κοινά και έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν στην πατρίδα.

 Ως προς τα αγροτικά ζητήματα που τέθηκαν στο τραπέζι είπε πως «πρέπει να αποτελεί κορυφαία επιδίωξη κάθε κυβέρνησης η εκμετάλλευση του αγροτικού τομέα καθώς είναι πρώτης τάξεως πλουτοπαραγωγική πηγή αφού το 33% το Ελληνικών εξαγωγών είναι προϊόντα του ευρύτερου αγροτικού κλάδου».

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…