xioni-arxiki

Νέα χιονόπτωση σημειώθηκε χθες Δευτέρα η οποία συνεχίστηκε έως σήμερα το πρωί, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, με την «οργή» της «Αριάδνης», (του σιβηρικού αντικυκλώνα, όπως ονομάστηκε) να επιμένει, καθώς το φαινόμενο θα συνεχισθεί με περισσότερη ένταση & αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου είναι επί ποδός, με όλα τα μηχανήματα να βρίσκονται έξω, καθαρίζοντας & ρίχνοντας αλάτι στα σημεία αρμοδιότητας του Δήμου. Το χιόνι στα ορεινά έχει ξεπεράσει στους 20 πόντους, ενώ στο πεδινό κομμάτι του Δήμου είναι γύρω στους τρεις πόντους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στους κεντρικούς άξονες.

Παρ΄όλα αυτά όμως λόγω του ψύχους, το χιόνι που έπεσε ήταν «ξερό», με αποτέλεσμα τα διερχόμενα αυτοκίνητα πατώντας το, αυτομάτως να δημιουργείται στρώμα πάγου, φαινόμενο που συναντάται ως επί το πλείστον στις διαδημοτικές οδικές αρτηρίες, καθιστώντας τους δρόμους πραγματικά παγοδρόμια.

Χωρίς θέρμανση λειτουργούσε το αγροτικό Ιατρείο στα Στουρναρέικα, πρόβλημα το οποίο πλέον έχει αποκατασταθεί. Όσον αφορά το Χιονοδρομικό Περτουλίου, η «πίστα» του δεν ξεκίνησε ακόμη την λειτουργία της, με το ρατράκ όμως να την έχει πατήσει & αναμένεται από αύριο νωρίς το μεσημέρι να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά προς τέρψιν των λάτρεων του σκι.

ratrak sale-1 sale-2

fylira-1 fylira-2 img_5177 img_5178 img_5179 img_5180 img_5181 img_5182 img_5183 img_5184 img_5187 img_5188 img_5190 pialeia-1 pialeia-2

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…