Τα μέλη της ελληνικής αποστολής με τους Νορβηγούς ερευνητές. Από αριστερά προς τα δεξιά, οι Carlos MyrebØe, Δρ. Γεώργιος Νταλός, Δρ. Μαρία Παρταλίδου, Δρ. Καραγκούνη Γλυκερία, Δρ. Παπαδόπουλος Ιωάννης, Δρ. Μάριος Τρίγκας, κα. Μπέκου Κωνσταντίνα, κος. Νάκος Χρήστος, Knut Amund Skatvent, Δρ. Μανούρας Αθανάσιος

(Τα μέλη της ελληνικής αποστολής με τους Νορβηγούς ερευνητές. Από αριστερά προς τα δεξιά, οι Carlos MyrebØe, Δρ. Γεώργιος Νταλός, Δρ. Μαρία Παρταλίδου, Δρ. Καραγκούνη Γλυκερία, Δρ. Παπαδόπουλος Ιωάννης, Δρ. Μάριος Τρίγκας, κα. Μπέκου Κωνσταντίνα, κος. Νάκος Χρήστος, Knut Amund Skatvent, Δρ. Μανούρας Αθανάσιος)

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη αντιπροσωπείας της ερευνητικής ομάδας του έργου  «ΑΙΘΗΚΟΣ- Δημιουργία Μηχανισμού Υποστήριξης για την Ανάπτυξη και Προώθηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας σε Πληθυσμούς Ορεινών Περιοχών», στο Όσλο της Νορβηγίας το διάστημα 18-22 Ιουνίου 2016. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανταλλαγή τεχνογνωσίας με τους Νορβηγούς εταίρους του έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης διμερών σχέσεων σε θέματα κοινωνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας και καινοτόμων ιδεών που αφορούν την παραγωγή προϊόντων ξυλείας.

Τα μέλη της ομάδας αποτελούσαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ο Δρ. Μάριος Τρίγκας, Επίκουρος Καθηγητής και επιστημονικός υπεύθυνος του έργου και η Δρ. Μαρία Παρταλίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια. Από το ΤΕΙ Θεσσαλίας ο Δρ. Παπαδόπουλος Ιωάννης, Καθηγητής, ο Δρ. Γεώργιος Νταλός, Καθηγητής, ο Δρ. Μανούρας Αθανάσιος, Αναπληρωτής Καθηγητής και η Δρ. Καραγκούνη Γλυκερία, Καθηγήτρια Εφαρμογών. Την αποστολή πλαισίωσαν επίσης από το Δήμο Πύλης, ο κος. Νάκος Χρήστος, Δημοτικός σύμβουλος και η κα. Μπέκου Κωνσταντίνα, Γεωπόνος. Η επίσκεψη έγινε στο Νορβηγικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Ξύλου Treteknisk, από τους ερευνητές του οποίου τα μέλη της αποστολής ενημερώθηκαν εκτενώς για τα παραπάνω θέματα.

Αίθηκος 2 copy

Αίθηκος3 copy

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

«Σκέψου ολικά, δράσε τοπικά»: Η Γεω-Ηθική

 Του Ηλία Γιαννακόπουλου/Φιλολόγου          α. «Ήτοι μεν πρώτιστα Χάος γένετ’ αυτάρ έ…