Arxiki dasiki (1)

Στο Δημοτικό Κατάστημα Πύλης & στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δ.Σ., πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 26 Απριλίου στις 7:00μμ, από το Δασαρχείο Τρικάλων, ενημέρωση σε εκπροσώπους & μέλη δασικών συνεταιρισμών του Δ. Πύλης, σχετικά με την εφαρμογή του Π.Δ. 126/1986.

Η ενημέρωση έγινε από τον κ. Δημ. Καλόγηρο/δασολόγος του τμήματος Διοίκησης & Διαχείρισης του Δασαρχείου Τρικάλων, παρουσία του κ. Χρ. Κουλουκούρα/Δασάρχη Τρικάλων & της κας Σταυρούλας Μωυσιάδου/Αναπληρώτρια του Δ/ντή δασών Τρικάλων. Από πλευράς Δήμου παραβρέθηκαν οι κ.κ. Χρήστος Νάκος/πρόεδρος Δ.Σ. Δ. Πύλης & Β. Αναγνώστου/δημ. σύμβουλος.

Σκοπός λοιπόν της χθεσινής συνάντησης, ήταν η πλήρης & αναλυτική ενημέρωση των δασικών συνεταιρισμών, που έχουν έδρα εντός της περιφέρειας αρμοδιότητας του Δασαρχείου Τρικάλων, καθώς & του εμπλεκόμενου δασικού προσωπικού στην διαχείριση & εκμετάλλευση των δημόσιων δασών, περί των διαδικασιών εφαρμογής του Π.Δ. 126/1986, καθώς & των υποχρεώσεων που απορρέουν κατά την εφαρμογή του από όλους τους εμπλεκομένους. Δηλ. & από τους δασικούς συνεταιρισμούς, αλλά & από τους δασικούς υπαλλήλους.

dasiki enhmerosi (2) dasiki enhmerosi (3) dasiki enhmerosi (4)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…