Aketh (3)

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας συμμετείχε ενεργά στο 3oΠανελλήνιο Συνέδριο «Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: αναζητώντας την καινοτομία, την τέχνη, τη δημιουργικότητα».

Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ, την Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος, το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και τη Σχολή Μωραΐτη. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Μωραΐτη, 20-22 Απριλίου.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάμβανε και φέτος καινοτόμα βιωματικά εργαστήρια, που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση. Η φετινή θεματική των εργαστηρίων αφορούσε στην «Τέχνη και τη δημιουργικότητα».

Στο συνέδριο συμμετείχαν οι Ισαβέλλα-Δήμητρα Καρούτη και Γιάννης Παπαβασιλείου, συνεργάτες του Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας στο τμήμα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Η κα. Ισαβέλλα-Δήμητρα Καρούτη παρουσίασε την πρώτη μέρα του συνεδρίου την εισήγησή της με τίτλο «Μουσειοπαιδαγωγική και νέες τεχνολογίες» και ο κος Γιάννης Παπαβασιλείου την δεύτερη μέρα του συνεδρίου την εισήγησή του με τίτλο «Ανάπτυξη ενός αρθρωτού συστήματος επαγγελματικής κατάρτισης σύμφωνα με τις αρχές του ECVET στον τομέα του EventManagement. Η περίπτωση του Ευρωπαϊκού Σχεδίου ESVET«.

Aketh (1)

Aketh (2)

Aketh (4)

Aketh (5)

3071

 

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…