K12-Kara

Την τύχη να πάρουν σπάνιες εμπειρίες που θα τους συνοδεύουν για μια ζωή και θα τις εξιστορούν στους φίλους τους, είχε η Κ12 της Ακαδημίας μας που δέχτηκε την άκρως τιμητική πρόσκληση να συμμετέχει στο τουρνουά Legends 2004 που διοργανώθηκε στα πλαίσια της αναβίωσης της ανεπανάληπτης επιτυχίας της Εθνικής μας στα γήπεδα της Πορτογαλίας πριν από 15 χρόνια .

Οι 12 αθλητές μας μαζί με τους γονείς και τον υπεύθυνο Νίκο Γιαγιάκο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά , να συνομιλήσουν , να συμβουλευτούν και φυσικά να φωτογραφηθούν με τους πρωταγωνιστές ενός εκ των μεγαλύτερων αθλητικών επιτευγμάτων όλων των εποχών!

Μάλιστα τα παιδιά είχαν την τιμή να έχουν ως μέντορα τον Γιώργο Καραγκούνη !

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα παιδιά είχαν μια πάρα πολύ καλή παρουσία φτάνοντας ως τον τελικό όπου δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ΑΕΚ που έχει στις τάξεις της ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλυτερο) τμήματα Κ12 στην Ελλάδα , ενώ οι αγώνες καλύφθηκαν από το Cosmote TV.

Σε μια τέτοια μοναδική εμπειρία όμως έτσι και αλλιώς το αγωνιστικό κομμάτι είναι το λιγότερο καθώς οι εικόνες θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες όσων συμμετείχαν.

K12-AEK

K12-Fissas

K12-kapis

K12-kara(2)

K12kegends2014

K12-Legends

K12-Trai

K12-xaristeas

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…