Dim Ap (1)

Τρεις αθλητές της Δήμητρας Απόλλων( Μπαλτάς-2003 , Κωστόπουλος-2004, Πρεκατές-2005) μετέβησαν στην Ιταλία από 20 μέχρι και 24 Ιανουαρίου συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο της ακαδημίας Γιαγιάκο Νίκο, για να παρευρεθούν στις προπονήσεις της Virtus Entela στα τμήματα Κ17 , Κ16 και Κ15 αντίστοιχα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων!

Η Entela είναι ομάδα που αγωνίζεται στην 2η επαγγελματική κατηγορία της Ιταλίας (Seria B) και δίνει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής της με μεγάλο δίκτυο σκάουτινγκ και επαγγελματική δουλειά κάτι που καθρεπτίζεται στον αριθμό τον ποδοσφαιριστών που παρήγαγε και αγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο.

Η πόλη που εδρεύει η ομάδα είναι το Κιάβαρι με πληθυσμό 40.000 κατοίκων , βρίσκεται 45 λεπτά από το λιμάνι της Γένοβας και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής καλοκαιρινούς προορισμούς της Ιταλίας.

Το έμπρακτο ενδιαφέρον για τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές προέκυψε από τους αγώνες που παρακολούθησαν η σκάουτερ της Βιρτους Εντέλα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μας για την οποία μόνο καλά λόγια μετέφεραν στην Ιταλία για τους χώρους και την επαγγελματική δουλειά που γίνεται.Τα έξοδα για τους δοκιμαζόμενους καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από την Ιταλική ομάδα .

Τα παιδιά άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στην Ιταλία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Όποιες πάντως και να είναι αυτές σίγουρα μόνο καλό θα κάνει σε αυτά τα παιδιά η όλη εμπειρία σε τόσο νεαρή ηλικία.

Dim Ap (2)

Dim Ap (3)

Dim Ap (4)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…