Γαρδίκι Αρχική copy

 

Τζήμας Αλέκος  copy Του ΑλέξανδρουΤζήμα.

Ο  Ευεργετικός Σύλλογος Γαρδικίου Αθαμάνων «Οι Άγιοι Ανάργυροι»  Βράβευσε τους Παλαιμάχους ποδοσφαιριστές και Προέδρους του Α.Ο.  Γαρδικίου «Ο ΕΛΑΤΟΣ». Παρουσιάστηκαν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγου.

Με πρωτοβουλία του   Ευεργετικού Συλλόγου Γαρδικίου Αθαμάνων «Οι Άγιοι Ανάργυροι», πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στην πλατεία Γαρδικίου πολιτιστική  εκδήλωση, κατά την οποία βραβεύτηκαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Γαρδικίου καθώς και οι Πρόεδροι που συνετέλεσαν στην δημιουργία της Ομάδος.

Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τζένη Σγούρου η οποία καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που σκοπό έχει την αναβίωση των  Εθίμων  του τόπου, αλλά και του Χωριού.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Βλάχων κ. Μιχάλης Μαγειρίας καλωσορίζοντας και αυτός με την σειρά του τους παρευρισκόμενους δίνοντας συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου, για την όμορφη εκδήλωση που οργάνωσαν για πρώτη φορά στο Γαρδίκι.

Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που χόρεψαν παραδοσιακούς  χορούς του τόπου μας, υπό τους ήχους δημοτικής ορχήστρας και  την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλισσας κ. Ελένης Σίμου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Γαρδικίου, καθώς και των Προέδρων του Σωματείου.

Τις απονομές μεταξύ των άλλων έκαναν και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαρδικίου  κ. Άρης Αλεξίου, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης κ. Κων/νος Πλαστήρας και ο Πρόεδρος Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων & δημ. σύμβουλος Δ. Τρικκαίων κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης.

Γαρδίκι Αρχική copy Γαρδίκι 11 copy Γαρδίκι 2 copy Γαρδίκι 4 copy Γαρδίκι 5 copy Γαρδίκι 6 copy Γαρδίκι 7 copy Γαρδίκι 8 copy Γαρδίκι 9 copy Γαρδίκι 10 copy

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…