axiki

Εκδήλωση μνήμης πραγματοποιήθηκε σήμερα, 27 Οκτωβρίου το πρωί στις 10:30, για την επέτειο της Εθνικής μας Εορτής, της 28ης Οκτωβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου & Λυκείου Πύλης.

Η εκδήλωση φιλοξένησε ομιλία του κ. Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Καθηγητή – Συγγραφέα, με θέμα: «Τα χρόνια της κατοχής στην Πύλη», μία ιστορική αναδρομή στην περίοδο του πολέμου του 1940, με προβολή σλαϊντ ανέκδοτων φωτογραφιών της εποχής, ενώ στη συνέχεια έλαβε χώρα ολιγόλεπτο θεατρικό σκετς, από τους μαθητές του Λυκείου Πύλης.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων στα πλαίσια παρόμοιων εκδηλώσεων με τοπικό χαρακτήρα, για την επέτειο της 28ης  Οκτωβρίου & τέλεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης & της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντ/ρχος Αγρ. Ανάπτυξης & Πολιτισμού κ. Κ. Μπαλατσούκας, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, κάνοντας  μία μικρή αναφορά στο έπος του ’40, ο Αντ/ρχος Τεχνικών Έργων κ. Σωτ. Χατζής, ο Δ/ντής του ΓΕΛ Πύλης κ. Δημ. Μαγκούτης, ο Δ/ντής του Γυμνασίου Πύλης Βασ. Πανάγος, ο Δ/ντής του ΕΠΑΛ Πύλης κ. Στεφ. Τσιούνης, η πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κα Μαρίνα Πανάγου, ο κ. Δημ. Παπαγιαννόπουλος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιαλείας, η πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Δημ Φιλαρμονικής Τρικάλων κα Στέλλα Αναστασοπούλου, ο αντ/δρος του ως άνω Συλλόγου κ. Οδυσσέας Τράντος, μαθητές & καθηγητές του Γυμνασίου, Λυκείου & ΕΠΑΛ Πύλης.

 

dscn6717-copy dscn6718-copy dscn6719-copy dscn6720-copy dscn6721-copy dscn6723-copy dscn6724-copy dscn6726-copy dscn6727-copy dscn6728-copy dscn6729-copy dscn6730-copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…