ethelontes copy

Η σχολή ΤΕΦΑΑ της πόλης μας καινοτομεί ακόμη μιά φορά και συμμετέχει μαζί με τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στην ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δωρητών Μυελού των Οστών σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 11.00πμ στο χώρο της σχολής σε συνεργασία με τη Μονάδα Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Τρικάλων και του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑς.
Θα παρευρεθεί ο Καθηγητής Μεταμοσχεύσεων κος. Γραφάκος.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και ευχάριστο θα ήταν να συμμετέχουν και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης και κοινό που έχει ακόμη να ενημερωθεί και να λύσει απορίες σχετικά με το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

Η ανακοίνωση του κου. Κουτεντάκη έχει ως εξής

«»Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα

Υπενθυμίζω ότι αυτή την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα 1 του ΤΕΦΑΑ, σε συνεργασία του ΤΕΦΑΑ με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», θα γίνει η κοινή εκδήλωση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Το σημαντικότερο είναι ότι μετά τις ομιλίες όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες συμπληρώνοντας αίτηση, με την ομάδα του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ» να συλλέγει το στοματικό επίχρισμα.
Παρακαλώ πολύ μέσα στην εβδομάδα οι διδάσκοντες να υπενθυμίσουν με κάθε τρόπο όλους τους φοιτητές τους για την εκδήλωση και την σημαντικότητά της και να τους παροτρύνουν να είναι όλοι παρόντες».

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Νέους δρόμους συνεργασίας στα αγροτικά προϊόντα ανοίγει η συνάντηση Αυγενάκη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συμφωνίες για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα εμβαθύνουν τις σχέσεις Ελλάδας – Κίνας στο…