Εκκίνηση 11 ok copy

Μαχιά Βάσω 2 Της Βασιλικής Μαχιά.

Άλλη μία εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και μάλιστα γεμάτη από αθλητικές δραστηριότητες για την πόλη της Καλαμπάκας. Το Σάββατο, 19 Μαρτίου, η ομάδα «Βράχος Καστρακίου» υποδέχθηκε στο γήπεδό της την ομάδα του Δενδροχωρίου , την οποία και κέρδισε με σκορ 2-0. Την ίδια ημέρα στο γήπεδο της Καλαμπάκας η Κρύα Βρύση αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα της Δήμητρας κι ο αγώνας έληξε με ισοπαλία.

Σήμερα  το πρωί έγινε στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας η εκκίνηση του 9ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα Τρίκαλα «Θαν. Σταμόπουλος» . Οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας έλαβαν μέρος στον ημιμαραθώνιο,  μεταξύ των οποίων και πολλοί πρωταθλητές και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους συμμετέχοντες.

Ένα άλλο αθλητικό δρώμενο της μέρας ήταν οι φιλικές αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Καλαμπάκας και του Ολυμπιακού Βόλου. Οι μικροί αθλητές έπαιξαν με την ψυχή τους, διασκέδασαν και οι προπονητές με τους γονείς τους καμάρωναν από τις κερκίδες.
Πραγματοποιήθηκε, επίσης, σήμερα το πρωί η έναρξη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην κατηγορία “junior” στο γήπεδο της Καλαμπάκας οι δύο ομάδες των Μετεώρων αντιμετώπισαν την γυναικεία ομάδα των Τρικάλων και την ομάδα της Α.Ε.Τ. Τα παιδιά καταχάρηκαν το παιχνίδι δείχνοντας σεβασμό στους «αντιπάλους».

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Βγήκε μαχαίρι σε ΤΚ του Δ. Πύλης…

Για άγνωστες προσωπικές διαφορές, ήρθαν σε συμπλοκή δύο νεαρά άτομα 40 & 35 χρονών περ…