Koufogazos

«Πώς ανέχεστε όλοι εσείς, δημ. σύμβουλοι & Αντιδήμαρχοι, να σας διοικεί την «Μονομετοχική», ένας ιδιώτης, ένας πολίτης & να είστε, ως Δήμος, υπό την εποπτεία, υπό την καθοδήγηση & επί των αποφάσεων ενός πολίτη».

Τάδε έφη ο πρώην Δήμαρχος Πύλης & επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Κουφογάζος, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της προηγούμενης Τρίτης, απευθυνόμενος στα στελέχη της κυβερνώσας δημοτικής παράταξης του Κ. Μαράβα, αναφερόμενος στην θέση με την ιδιότητα του Προέδρου, που κατέχει στην δημοτική επιχείρηση με την επωνυμία «Μονομετοχική» ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & δημ. σύμβουλος κ. Στεφ. Καλαμαράς, ο οποίος όμως, ως γνωστόν, έχει παραιτηθεί της ιδιότητάς του ως δημ. σύμβουλος.

Ο κ. Κουφογάζος, εκτός του ό,τι είναι βαθειά γνώστης επί του συνόλου των θεμάτων που αφορούν στην Τ.Α.,  έλαβε αφορμή για την συγκεκριμένη παρατήρηση, ύστερα & από την ερώτηση του δημ. συμβούλου της παράταξής του κ.  Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε προς το Προεδρείο, πως αν & επανειλημμένως έχει ζητήσει σε προηγούμενες συνεδριάσεις στοιχεία σχετικά με την δράση του Χιονοδρομικού Περτουλίου, αυτό δεν κατέστη δυνατό, παρά τις υποσχέσεις του Δημάρχου ότι αυτές θα εδίδοντο από τον ίδιο τον Πρόεδρο με παρουσία του σε συνεδρίαση του Δ.Σ.(Περισσότερα στο σχετικό βίντεο).

Όσον αφορά στην καθεαυτού παρουσία του πρώην Δημάρχου, αυτή προκάλεσε πολλά & ανάμικτα συναισθήματα εκατέρωθεν. Σε άλλους ικανοποίηση & ενθουσιασμό, σε άλλους πάλι σύγχυση  με πολλά ερωτηματικά;;; δίνοντας παράλληλα & μια άλλη δυναμική στην επικρατούσα νοοτροπία, θυμίζοντας, κατά πολλούς…άλλες «καλές» εποχές.

Αν & ο ίδιος είπε σε κάποια στιγμή ότι: «Δεν θα ασχοληθώ με τον Δήμο»…δεν είπε όμως και:«Δεν θα ξανα-ασχοληθώ…»

…Για να βρει έδαφος η γνωστή παροιμιώδης έκφραση: «Στην Πολιτική δεν λες ποτέ…ΠΟΤΕ!».

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…