deree 1

Για δεύτερη χρονιά το Αμερικανικό Κολλέγιο υλοποιεί πρόγραμμα στον Δήμο Τριικκαίων

Συμμετοχή, προσφορά, αλληλεπίδραση για την κοινωνία. Με αυτό το τρίπτυχο δράσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φοιτητές του Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο στην Ελλάδα επισκέπτονται τα Τρίκαλα και τον Δήμο Τρικκαίων.

Με το επιτυχημένο πρόγραμμα Meaningful Engagement του Deree, ο Δήμος Τρικκαίων δίνει το παρόν σε δράσεις ενίσχυσης των αλληλεπιδράσεων στην κοινωνία. Κάτι που επεσήμανε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, υποδεχόμενος το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2017 τους φοιτητές, αλλά και η Δρ Ματίλντα Χατζηπαναγιώτου, υπεύθυνη του προγράμματος και  διευθύντρια του Office of Student Affairs.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε να υλοποιείται από τα Τρίκαλα το 2016 και συγκεντρώνει 27 φοιτητές (από Ελλάδα και άλλες χώρες) που επισκέπτονται επιλεγμένες περιοχές του Δήμου: το πρωί στο Δημαρχείο Τρικκαίων, το μεσημέρι στο ΕΕΕΕΚ Τρικάλων, στη συνέχεια στον Μύλο των Ξωτικών.

Ακολουθούν δράσεις αναρρίχησης με πρόσφυγες, παρακολούθηση θεατρικής παράστασης και επίσκεψη στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Η μεγάλη συμμετοχή, ανέφερε η κ. Χατζηπαναγιώτου, αφορά και στους συμμετέχοντες και σε όσους υπέβαλλαν αίτηση. Μάλιστα όσοι τελικά επεξήγησαν, μελέτησαν τα πάντα σχετικά με τα Τρίκαλα.

deree 2 deree 3

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές του Τρικκαίων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…