Farmaka copy

Στην πόλη των Τρικάλων εδώ και καιρό λειτουργούν τα Κοινωνικά Φαρμακεία Νοσοκομείου και Δήμου Τρικκαίων τα οποία με τη βοήθεια Φαρμακοποιών και Επιστημονικά Υπεύθυνων είναι επιφορτισμένα με τη συλλογή , την καταγραφή και τη διάθεση των φαρμάκων που προσφέρουν πολίτες και φορείς.

Σε άψογη συνεργασία μεταξύ τους ( το Κοινωνικό Φαρμακείο του Νοσοκομείου εδώ και επτά χρόνια) προσφέρουν σε άπορους πολίτες, στο σωφρονιστικό ίδρυμα της πόλης, στο γηροκομείο, στο » βοήθεια στο σπίτι» , σε κρατούμενους της Αστυνομίας, σε κλινικές ( χημειοθεραπευτικά και ενδονοσοκομειακής χρήσης σκευάσματα) και αλληλέγγυα με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο σε δύσκολες στιγμές της πόλης.

Καλό και ασφαλές λοιπόν είναι ,οι πολίτες που το επιθυμούν να παραδίδουν τα φάρμακα μόνο στις παραπάνω δομές καθώς το φάρμακο δεν είναι κάποιο απλό σκεύασμα και η διακίνησή του απαιτεί προσοχή καθώς εγκυμονεί κινδύνους.

Αφορά επίσης, η διακίνησή τους, μόνο τους ενήλικες ενώ τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με περισσότερο ευγενείς και κοντά στην ηλικία τους δράσεις όπως η δεντροφύτευση και η καθαριότητα των χώρων άθλησής τους.

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Κάρτα του Αγρότη: Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις δημιουργούν ανησυχίες

– Η Κάρτα του Αγρότη ενώ αποτελεί μια ελπιδοφόρα πρωτοβουλία φέρνει μαζί της και σει…