diarrixi

Διάρρηξη σε δύο ισόγειες οικίες στο Δροσερό, σημειώθηκε προχθές Τρίτη βράδυ. Οι οικίες-στόχοι των διαρρηκτών ανήκαν σε ιδιοκτήτες ετεροδημότες του Δροσερού, οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα κι επισκέπτονται το χωριό δυο με τρεις φορές το χρόνο.

Τα περιστατικά έγιναν αντιληπτά χθες το πρωί από κάτοικο, που περνούσε από το σημείο και είδε την πόρτα της μιας οικίας ανοιχτή & παραξενεύτηκε, καθότι γνώριζε ότι οι ιδιοκτήτες δεν είχαν μεταβεί στο χωριό αυτό το διάστημα. Και στις δύο περιπτώσεις οι επίδοξοι ληστές παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο τα παντζούρια, ξύλινης κατασκευής, αφαιρώντας τρεις περσίδες σε σημείο που τους «βόλευε», ώστε να καταφέρουν να ανοίξουν το παράθυρο, σπάζοντας το τζάμι, χρησιμοποιώντας κατόπιν το χερούλι του.

Από μαρτυρίες κατοίκων του χωριού μαθαίνουμε, πως από τις διαρριχθείσες  οικίες δεν έλειψε κάτι, πιθανολογώντας κι από το ανάστατο που επικρατούσε στο εσωτερικό τους, ότι τους διαρρήκτες ενδιέφεραν τιμαλφή & χρηματικά ποσά.

Για τα συμβάντα ενημερώθηκε η Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων, άνδρες της οποίας κατέφθασαν στο σημείο, παίρνοντας αποτυπώματα για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Νέους δρόμους συνεργασίας στα αγροτικά προϊόντα ανοίγει η συνάντηση Αυγενάκη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συμφωνίες για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα εμβαθύνουν τις σχέσεις Ελλάδας – Κίνας στο…