dhm gerogiannis

Κι όμως … όσοι δεν το ξέρετε η Πιαλεία & γενικότερα τα Τρίκαλα, οπότε όλοι εμείς, έχουμε έναν αντιπρόσωπό μας & μάλιστα πολύ δυνατό «παίχτη» στο Rising Star του Αντέννα.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Γερογιάννη, ο οποίος κατάγεται από την Πιαλεία, από την πλευρά του πατέρα του Ηλία(που γεννήθηκε στα Τρίκαλα & μεγάλωσε στην Κω) & συγκεκριμένα την γιαγιά του κα Αντιγόννη Ντάκου.

Επομένως έχουμε έναν λόγο παραπάνω, να στηρίξουμε τον συμπατριώτης μας Δημήτρη & ψηφίζοντάς τον να σπάσουμε!!! το θερμόμετρο του Rising Star. Άλλωστε το αξίζει. Τον Δημήτρη κοουτσάρει ο Αντώνης Ρέμος.

Ας πάμε να γνωρίσουμε λίγο πιο καλά τον Δημήτρη Γερογιάννη…

Ο  Δημήτρης Γερογιάννης γεννήθηκε στην Κω το 1994. Αποφοίτησε από το Ιπποκράτειο Λύκειο της Κω το 2012 και άρχισε τις σπουδές του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα επικοινωνίας και ΜΜΕ.

Στα σχολικά του χρόνια  έδειξε από νωρίς το ταλέντο και την αγάπη του για το τραγούδι συμμετέχοντας σε συναυλίες του σχολείου του. Ταυτόχρονα έπαιζε μπάσκετ στον ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ μέχρι τα εφηβικά τμήματα.

Έχει κάνει κιθάρα σε σχολή της Κω και τα 2 τελευταία χρόνια γράφει και τα δικά του τραγούδια ( μουσική και στίχους) . Επίσης κυκλοφορεί στο youtube  από πέρυσι το τραγούδι του « πάμε πάλι».

Του αρέσει να πηγαίνει στο γήπεδο να μαγειρεύει και μάλιστα άριστα. Είναι παιδί με αναπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ και πολύ συναισθηματικός χαρακτήρας και εξωστρεφής. Είναι από μικρή ηλικία  πολιτικοποιημένος και δεν διστάζει και με άρθρα του σε blogs αλλά και εφημερίδες να καταθέτει την άποψή του.

Μένει τα 4 τελευταία χρόνια μόνιμα λόγο σπουδών στην Αθήνα και αποφάσισε να διαγωνιστεί στο rising star αφού ήταν μια επιθυμία που είχε από μικρός και ήθελε να την πραγματοποίησει.

Έχει έναν αδελφό πέντε χρόνια μικρότερό του, ο οποίος έχει ταλέντο  στο μπάσκετ και αγωνίζεται στη ακαδημία μπάσκετ της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Τα τελευταία χρόνια κάνοντας τις διακοπές του στην Κω, ο Δημήτρης έχει κάνει και μερικά live σε διάφορους χώρους και πριν δυο χρόνια άνοιξε την συναυλία των STAVENTO στην Κω. Τραγουδάει και ελληνικά και ξένα  με την ίδια ευκολία. Γράφει όμως προς το παρόν μόνο ελληνικά τραγούδια.

Πάμε ΔΥΝΑΤΑ! Πάμε Rising! Πάμε Δημήτρη Γερογιάννη!!!

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…