venetis

Ο ποδοσφαιριστής Νίκος Βενέτης  γεννημένος στις 8-5-1997 αγωνίζεται στον Εθνικό Πειραιώς (Γ’ Εθνική) ως βασικός αριστερός στόπερ. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Δήμητρα/Απόλλων και επέλεξε να συνδυάσει τις σπουδές του (ΤΕΦΑΑ Αθηνών) με το ποδόσφαιρο που είναι και η μεγάλη του αγάπη.

Η σκληρή δουλειά, η θέληση και η επιμονή σε συνδυασμό με τα αθλητικά του προσόντα και το ταλέντο του, δείχνουν ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και προσπαθεί βήμα-βήμα να αναρριχηθεί στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

 Φέτος πραγματοποιεί μια καταπληκτική χρονιά στον ιστορικό σύλλογο του Εθνικού Πειραιώς, αγωνιζόμενος ως βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του αναλαμβάνοντας μάλιστα αρκετά δύσκολους ρόλους μαρκάροντας τους καλύτερους επιθετικούς της κατηγορίας. Ο Νίκος έχει τη στήριξη τόσο του προπονητή της ομάδας όσο και της διοίκησης ενώ ήδη αρκετές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών ενδιαφέρονται και παρακολουθούν την εξέλιξή του.

 Η οικογένεια της Δήμητρας/Απόλλων εύχεται στο Νίκο Βενέτη  κάθε επιτυχία τόσο στις σπουδές του όσο και στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Λειτουργίες Action Bot αποκτά το mAigov -Δημήτρης Παπαστεργίου: Ο Ψηφιακός Βοηθός αναβαθμίζει την αλληλεπίδραση των πολιτών με το Kράτος

Το mAigov, η πρώτη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης του ελληνικού Δημοσίου, α…