dimitra-arxiki

Η Δήμητρα/Απόλλων συνεχίζει να φιλοξενεί διάφορες Ακαδημίες στις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις της στη Μπαλκούρα. Αυτή την Κυριακή στα Τρίκαλα βρέθηκαν δύο σημαντικές ποδοσφαιρικές σχολές της Λάρισας, ο Προμηθέας και οι Αμπελόκηποι.

Οι δύο Ακαδημίες καθώς και η ακαδημία της Δήμητρας είναι μέλη του δικτύου Ακαδημιών του ΟΠΑΠ και συναντήθηκαν με σκοπό τα παιδιά να απολαύσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και να βγάλουν κάποια χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα Με τον καιρό να ευνοεί την συγκεκριμένη δραστηριότητα, αθλητές, προπονητές και γονείς το χάρηκαν ενώ στο τέλος των παιχνιδιών, δόθηκαν σε όλα τα παιδιά μετάλλια για τη συμμετοχή τους από τους διοργανωτές. Αξίζει να αναφερθεί ότι συνδιοργανωτής στο τουρνουά ήταν και το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με την ειδικότητα ποδοσφαίρου.

Τέλος, το περασμένο Σάββατο (12/11) στη Μπαλκούρα παραβρέθηκαν οι Ακαδημίες της Αγίας Μονής και του Πύργου που μαζί με την Ακαδημία της Δήμητρας αγωνίστηκαν και πρόσφεραν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις Η Δήμητρα/Απόλλων ευχαριστεί όλες τις παραπάνω Ακαδημίες για τη συνεργασία τους και τη συμμετοχή τους.

dimitra-1 dimitra-2 dimitra-3 dimitra-4 dimitra-5 dimitra-6

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Η έρευνα για την κλιματική αλλαγή και τις πολιτικές για το περιβάλλον στο Delphi Economic Forum(βίντεο)

Στο Delphi Economic Forum, στις 11 Απριλίου, συζητήσαμε τα αποτελέσματα της έρευνας της pr…