Dimitra (8)

O καιρός μας έκανε το χατίρι το Σαββατοκύριακο και η μόνη βροχή που είδαμε ήταν από δεκάδες γκολ!
Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο τα τμήματα υποδομών της ακαδημίας μας δεν πρόλαβαν να σηκώσουν κεφάλι από τις αγωνιστικές «υποχρεώσεις» αφού υπήρχε έντονη αγωνιστική δράση σε Λάρισα , Άγιο Οικουμένιο και φυσικά στις εγκαταστάσεις Μπαλκούρας .

To Σάββατο τα ξημερώματα ένα λεωφορείο με τους βενιαμίν της ακαδημίας (Κ10 – Κ9 – Κ8) μας έφυγε με προορισμό την Λάρισα ώστε να αντιμετωπίσουν την ακαδημία της ιστορικότερης τοπικής ομάδας που δεν είναι άλλη από της ΑΕΛ .
Παράλληλα στα γήπεδα της ακαδημίας μας διεξήχθη αγώνας για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα Τρικάλων μεταξύ Δήμητρα Β και Μετέωρα ενώ και η Κ12 της ακαδημίας μας αναμετρήθηκε με την αντίστοιχη των Μετεώρων .

Την Κυριακή το πρωί πλήθος μικρών αθλητών αλλά και γονέων κατέκλυσε την ακαδημία μας αφού περίπου 100 αθλητές και 100 γονείς κατέφθασαν από τη Θεσσαλονίκη με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα για να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα και αναμετρήσεις τόσο έντονες και ποιοτικές που μας έκαναν να ξεχνάμε για λίγο ότι παρακολουθούμε αγώνα μεταξύ παιδιών. Οι 100 μικροί αθλητές του Αγροτικού Αστέρα προερχόταν από διάφορα ηλικιακά γκρουπ και πιο συγκεκριμένα από τις Κ12 (2 γκρουπ) , Κ10 (2 γκρουπ) , Κ9 (2 γκρουπ) και Κ8 (2 γκρουπ).

Επίσης την ημέρα της Κυριακής έγιναν και οι αγώνες Δήμητρα Α’ – Δήμητρα Γ και Δήμητρα Β – Πηγή .
Εκτός των άλλων συμβάντων ένας πρωτότυπος και ιδιαίτερα ενδιαφέρον αγώνας έλαβε χώρα την Κυριακή το απόγευμα στην ακαδημίας μας αφού έγινε μια ποδοσφαιρική αναπαράσταση της μάχης μεταξύ του Δαβίδ και του Γολιάθ . Για το Πρωτάθλημα υποδομών της Κ12 Τρικάλων αναμετρήθηκαν οι γεννηθέντες 2007-2008 με την Κ10 της ακαδημίας μας σε έναν πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα που απόλαυσαν παιδιά,προπονητές και γονείς .

Για την ιστορία ο Δαβίδ μπορεί να μην κέρδισε αυτή τη φορά αλλά απέσπασε το χειροκρότημα όλων για τον αγώνα που έδωσε και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Dimitra (2)

Dimitra (3)

Dimitra (4)

Dimitra (5)

Dimitra (6)

Dimitra (7)

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…