Dimitra (2)
  • Αρκετές Ακαδημίες επισκέφθηκαν τη Μπαλκούρα αλλά και τον “Μύλο των ξωτικών”
  • Νικητής στη μεγαλύτερη μάχη ο Ρεντζιλάς

 

Ένα ακόμη γεμάτο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε για τους αθλητές της Δήμητρας/Απόλλων οι οποίοι έπαιξαν τόσο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΤ (2 Παιδικά και 3 Προπαιδικά τμήματα) όσο και σε αγώνες με ακαδημίες που επισκέφθηκαν την πόλη μας με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και τον διάσημο πλέον “Μύλο των Ξωτικών”.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί τα δύο Παιδικά τμήματα αγωνίστηκαν στη Μπαλκούρα και στο Λογγάκι με Νεοχώρι και Φήκη αντίστοιχα ενώ στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας έπαιξαν τα Μπαμπίνι με τον ΑΟΤ. Τέσσερα ακόμη τμήματα (2006,2007,2008,2009) έδωσαν σειρά φιλικών με την ακαδημία “Κούης” από τη Θεσσαλονίκη, ακαδημία η οποία κατέλυσε σε ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής. Την Κυριακή το πρωί τα τρία Προπαιδικά τμήματα της Ακαδημίας αγωνίστηκαν για το τοπικό Πρωτάθλημα με Μετέωρα, Φαρκαδόνα και Ακαδημία 1 ενώ αμέσως μετά διοργανώθηκε τουρνουά  με την Ακαδημία “Κούης” αλλά και τον Φαλανιακό Λάρισας.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ενημερώνουν τους αθλητές και γονείς πως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έως και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και θα ξαναρχίσουν την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου ενώ ενδιάμεσα (στις 28/12) ορισμένα τμήματα θα πάρουν μέρος σε Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Λάρισα σε τέσσερις κατηγορίες. Οι οικογένεια της Δήμητρας-Απόλλων εύχεται σε όλες τις οικογένειες Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη, τον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του και κατάφερε χάρη στη θέλησή του και το αθλητικό του πνεύμα να βγει νικητής. Ο λόγος για τον Σωτήρη Ρεντζιλά, ένα παιδί 23 ετών ο οποίος πριν 17 περίπου μήνες είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο ατύχημα και ενώ όλα, τότε έδειχναν δυσοίωνα ακόμη και για την ίδια του τη ζωή, ο Σωτήρης όχι μόνο είναι καλά αλλά και σχεδόν έτοιμος να αρχίσει να αθλείται και να αγωνίζεται για το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάει.

Όλοι οι άνθρωποι της Δήμητρας-Απόλλων που έζησαν από κοντά το ατυχές συμβάν αλλά και τη μεγάλη μάχη που έδωσε ώστε να ζει και πάλι σε φυσιολογικούς ρυθμούς αισθάνονται πλέον απέραντη ευχαρίστηση και χαρά αλλά και ευγνωμοσύνη για τα μαθήματα ζωής που παρέδωσε στα παιδιά και στους συναθλητές του που τον είδαν και πάλι σιγά-σιγά στις προπονήσεις.

Τέλος, η Δήμητρα-Απόλλων ευχαριστεί την εταιρία “Καρατζάς Protect” για την ευγενική προσφορά σε αθλητικές φόρμες προς όλους τους προπονητές της Ακαδημίας.

Dimitra (1) Dimitra (3) Dimitra (5) Dimitra (6) Dimitra (7) Dimitra (8) Dimitra (9) Dimitra (10) Dimitra (11)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…