Dimitra (2)
Εκδρομή γεμάτη ποδόσφαιρο στην Πτολεμα’ι’δα και στην Κοζάνη πραγματοποίησε η Ακαδημία μας την Κυριακή με τη συμμετοχή 100 παιδιών από την Κ10 , Κ11, Κ12 , Κ13 , Κ14 και Κ15.
Συγκεκριμένα η Κ10 , K12 , K14 με υπεύθυνους αποστολής τους Γκαραγκάνη Α , Σαργιώτη Δ , Γκαραγκάνη Γ. και Αναστασόπουλο Π. ταξίδεψαν στην Πτολεμα’ί’δα στις πολύ ωραίες εγκαταστάσεις του Ατρόμητου Πτολεμα’ί’δας όπου διεξήχθησαν 3 αγώνες για το κάθε τμήμα αποκομίζοντας πολύ εγκωμιαστικά σχόλια για το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν και για το ήθος των μικρών μας αθλητών .
Αντίστοιχα η Κ11 , Κ13 και Κ15 με συνοδούς τους Γιαγιάκο Ν. Βασιλείου Π. και Πάτρα Λ. ταξίδεψαν με προορισμό την Κοζάνη όπου επίσης οι επιτυχίες ήταν πολλές όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει όλα τα χρόνια οι «μπόμπιρες» της ακαδημίας μας .
Μια Κυριακή λοιπόν γεμάτη χαρά , χαμόγελα και πολύ ποδόσφαιρο στην οποία συν των άλλων βγήκαν και κάποια χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα από τους προπονητές της Ακαδημίας μας για να μπορέσουν να συνεχίσουν να δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο τα εν δυνάμει ποδοσφαιρικά «αστέρια» .
Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε και τους γονείς που ακολούθησαν τις αποστολές και είχαν ως συνήθως άψογη συμπεριφορά στηρίζοντες τους αθλητές μας με το χειροκροτημά τους.
Η αρχή έγινε λοιπόν για μια χρονιά που προμηνύεται γεμάτη από ποδοσφαιρικές εμπειρίες και πολλές ακόμα επιτυχίες.
Dimitra (1)
Dimitra (3)
Dimitra (4)
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…