Dimitra (7)

Συμμετοχή στο τουρνουά της Αναγέννησης Καρδίτσας το Σάββατο με ΠΑΟΚ – ΑΕΛ – Αν. Καρδίτσας – Ακαδημία Γιώτσα

 Την Κυριακή 3/6 του πρωί η Ακαδημία ποδοσφαίρου Δήμητρα/Απόλλων συμμετείχε με τρία τμήματα στο 4ο Τουρνουά ποδοσφαίρου για το “Χαμόγελο του Παιδιού” που διεξήχθη στο AEL FC Arena.

Φυσικά ο σκοπός ήταν περισσότερο κοινωνικός αλλά και με αγωνιστικούς ρυθμούς αφού η Δήμητρα Απόλλων αντιμετώπισε τις ΑΕΛ, Ακ. Πλίτση, Μπαράζ, Απόλλων Λάρισας και Λαρισαϊκό και οι μικροί αθλητές χάρηκαν περισσότερο το γεγονός ότι όλα αυτά έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena.

 Το Σάββατο 9/6 το πρωί η Δήμητρα Απόλλων με τέσσερα γκρουπ (Παιδικό – Προπαιδικό – Τζούνιορ – Προτζούνιορ) θα λάβει μέρος σε Τουρνουά που διοργανώνει η Αναγέννηση Καρδίτσας με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, της ΑΕΛ, της Αναγέννησης και της Ακαδημίας Γιώτσα.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί σε τρία γήπεδα χόρτου στην περιοχή του Σταυρού και αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστικό με σκοπό την αποκόμιση χρήσιμων συμπερασμάτων.

 Επίσης, η Δήμητρα/Απόλλων συγχαίρει την ομάδα του ΑΣ Μετέωρα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία καθώς και τις ομάδες του Πύργου, του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, του Ελευθεροχωρίου και των Ταξιαρχών για την άνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Τρικάλων και εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα σεζόν.

 Τέλος, η Δήμητρα/Απόλλων εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους τρικαλινούς μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις με σκοπό την είσοδό τους στα ΑΕΙ ή ΤΕΙ της Ελλάδας.

Dimitra (1)

Dimitra (2)

Dimitra (3)

Dimitra (4)

Dimitra (5) Dimitra (6) Dimitra (8) Dimitra (9)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…