Arxiki IMG_8822

Μεγάλη νίκη σήμερα για την Λυγαριά, που στο σημερινό ματς με το Πλαιομονάστηρο, επικράτησε με σκορ 3-1 σε ένα δημοτικό ντέρμπι.

Από πολύ νωρίς ο «Απόλλωνας» άρχισε να παίζει την λύρα του, χορεύοντας σε ξέφρενο ρυθμό, που απέδωσε & το πρώτο γκολ, μόλις στο 6‘ λεπτό με σκόρερ τον Μουρελάτο, ο οποίος με δυνατή μακρινή λόμπα, κρέμασε τον Μπουτογεώργο, γράφοντας  το 1-0.

Κι ενώ το Παλαομονάστηρο έδειξε να ισορροπεί το παιχνίδι, ήταν ο Κούζας , που στο 43′ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ύστερα από πάσα του Λιάκου στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ξανά το ίδιο μοτίβο, με την Λυγαριά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων & το Παλαιομονάστηρο να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στο τερέν, να ισορροπήσει το παιχνίδι & να μειώσει. Ο «Απόλλων», όμως ήταν αυτός που στο 56′ & πάλι με τον Κούζα πέτυχε & τρίτο γκολ, ενώ στο 62′ ο Λιάκος, ύστερα από δυνατό βολέ, η μπάλα βρήκε στην κάθετη δοκό του Μουτογεώργου.

Παρ’ όλα αυτά το Παλαιομονάστηρο δεν άφησε το παιχνίδι, προσπάθησε & στο 75′ μεκεφαλιά του Τζέλιου, ύστερα από χτύπημα φάουλ του Κωσταρέλου μείωσε σε 3-1, σκορ που ήταν & το τελικό.

Προπονητές: Ζαβλανός(Λυγαριά),  Παπαδόπουλος(Παλ/ηρο)

Διαιτητής: Κουτσάγιας, Βοηθοί: Κωτούλας, Σταφυλάς.

 

IMG_8821 IMG_8823 IMG_8859 IMG_8860 IMG_8867 IMG_8870

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Θανάση Λιούτα

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Από καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους, η φετινή Ανάσταση να γεμί…