IPA Trikalwn (Arxiki)

Με το σύνθημα: «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ…..ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ !!!», πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη 6 Νοεμβρίου) το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγ. Οικουμενίου στα Τρίκαλα, ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα των Αστυνομικών της Δ.Α. Τρικάλων και της ομάδας του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ», βάζοντας «γκολ» στην απεξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Η φιλική αυτή αναμέτρηση διοργανώθηκε από την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων και την υποστήριξη της Δ/νσης Αστυν. Τρικάλων, με στόχο την ανάδειξη & ευαισθητοποίηση της Κοινωνίας μας για την μάστιγα των ναρκωτικών, μιας και το έτος 2018 έχει χαρακτηριστεί από την Ελληνική Αστυνομία «ως έτος κατά των ναρκωτικών».

Τον αγώνα παρακολούθησαν στελέχη του συμβουλευτικού σταθμού του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ» Τρικάλων, σύσσωμο το Δ.Σ. της  Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, καθώς & ο Δ/ντής της Αστ/κής Δ/νσης Τρικάλων κ. Γ. Σπηλιόπουλος, στον οποίο δωρίθηκε μάλιστα & ένα ολοκληρωμένο σετ από την εμφάνιση της ομάδας των Αστυνομικών της Δ.Α. Τρικάλων.

Και για την ιστορία, η σημερινή ποδοσφαιρική φιλική αναμέτρηση, βρήκε νικήτρια την ομάδα των Αστυνομικών της Δ.Α. Τρικάλων, με τελικό σκορ:3-1.

IPA Trikalwn (1)

IPA Trikalwn (2)

IPA Trikalwn (3)

IPA Trikalwn (5)
IPA Trikalwn (9)

IPA Trikalwn (10)

IPA Trikalwn (13)
IPA Trikalwn (11)
IPA Trikalwn (15)

IPA Trikalwn (8)

IPA Trikalwn (16)

IPA Trikalwn (17)

IPA Trikalwn (18)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…