Παλλαντζάς Γεώργιος

«Αγαπητοί συνδημότες,

Οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, σηματοδοτούν την ελπίδα για μια δημιουργική και αναπτυξιακή προοπτική στον Δήμο Πύλης. Είναι μια ευκαιρία για να αναδειχθεί ο όμορφος τόπος μας. Ένας σταθμός καθοριστικός για την  πρόοδο και την ευημερία.

Ο Δήμος Πύλης καλύπτει μια μεγάλη γεωγραφική έκταση, με διαφορετικά γεωμορφολογικά, πληθυσμιακά και παραγωγικά – οικονομικά  χαρακτηριστικά. Διαθέτει τεράστιους ορεινούς όγκους, δάση, πεδιάδες, καλλιεργήσιμες εκτάσεις και άφθονα νερά. Το ανάγλυφο του εδάφους με τους απομακρυσμένους από την έδρα του δήμου ορεινούς οικισμούς, τα αραιοκατοικημένα χωριά, τις  ακραίες καιρικές συνθήκες  και τα συχνά φαινόμενα κατολισθήσεων  και καθιζήσεων,  αποτελούν μερικά σοβαρά ζητήματα  τα οποία ο Δήμος Πύλης πρέπει να τα αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Παρά τα γνωστά προβλήματα, ο Δήμος Πύλης είναι ένας τόπος ευλογημένος, με μοναδικές φυσικές ομορφιές, αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν και αξιόλογα μνημεία τα  οποία προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η περιοχή αποτελεί το μεγάλο στοίχημα που θα θέσει τον δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης. Η αξιοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων και μελετών σε συνδυασμό με τη δημιουργία βασικών υποδομών, θα συμβάλλουν στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στην ανάπτυξη διαφορετικών θεματικών μορφών τουρισμού (θρησκευτικός, αθλητικός, εκπαιδευτικός, αρχαιολογικός, πολιτιστικός, γαστρονομικός, οικοτουρισμός, αγροτουρισμός, κλπ.).

Απαιτείται όραμα, σχεδιασμός, υπευθυνότητα και πρωτίστως σκληρή δουλειά. Χρειάζεται  ενεργούς πολίτες που να διαθέτουν  γνώση, εμπειρία και μεράκι, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών. Κυρίως, ο δήμος μας έχει ανάγκη από αξιόπιστους και δοκιμασμένους ανθρώπους, που θα υπηρετούν το συμφέρον των πολιτών και της πόλης και όχι προσωπικές φιλοδοξίες και κομματικούς μηχανισμούς.

Με αίσθημα βαθιάς ευθύνης και έχοντας πλήρη επίγνωση των επιλογών και αρμοδιοτήτων  που πρέπει να διαχειριστούμε συλλογικά, αποφάσισα να κατέλθω  στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  του Δήμου Πύλης στη Δημοτική Ενότητα Γόμφων, με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος» και  με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Μαράβα.

Σ’ αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία, όπου  διακυβεύονται σημαντικά γεγονότα για το μέλλον του δήμου μας, ο συνδυασμός μας «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, αποτελούν την  πλέον φερέγγυα και αποτελεσματική  λύση.

Φίλες και φίλοι, η εμπιστοσύνη σας με την  στήριξη της υποψηφιότητας μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές,  είναι μεγάλη τιμή αλλά και η ευκαιρία για να συμβάλλω με -όλες μου τις δυνάμεις- σε έναν  σύγχρονο και παραγωγικό Δήμο, που θα έχει  μέλλον και προοπτική».

Με εκτίμηση

Παλλαντζάς Γεώργιος

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα του Γεωργίου Παλλαντζά  του Αποστόλου

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Πύλης με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Μαράβα.

Ο Γιώργος Παλλαντζάς γεννήθηκε το 1961 στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων, όπου και διαμένει μόνιμα.

Είναι απόστρατος αξιωματικός του στρατού και υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις ως αλεξιπτωτιστής –  εκπαιδευτής σε ειδικές επιχειρήσεις. Μετά την αποστρατεία του, ασχολήθηκε με το εμπόριο επίπλων και διατήρησε  κατάστημα έκθεσης επίπλων στην πόλη των Τρικάλων για επτά χρόνια.

Το 2002 εκλέχτηκε σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Παλαιομοναστήρου. Το 2006 εκλέχτηκε σύμβουλος εκ νέου  και από το 2007 έως το 2010  διετέλεσε  Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας   Παλαιομοναστήρου.  Το 2014 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πύλης, στη Δημοτική Ενότητα των Γόμφων. 

Εκλέχτηκε μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΤΟΕΒ Παλαιομοναστήρου και υπηρέτησε στη θέση του Προέδρου και του αντιπροέδρου. Διετέλεσε μέλος  στο Δ. Σ του Γυμναστικού Συλλόγου Πύλης και πρόεδρος από το 2003 μέχρι το 2005. Είναι μέλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Τρικάλων από το 2002 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Τρικάλων  από το 2017.

Έλαβε μέρος σε μαραθωνίους και υπερμαραθωνίους δρόμους επί σειρά ετών και σε διεθνείς αγώνες  στο εξωτερικό με την ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων. Επιμορφώθηκε σε προγράμματα διάρκειας 100 ωρών στα θέματα Διαχείρισης Κρίσεων,  Έκτακτων Αναγκών και στις Πρώτες Βοήθειες.

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Πρωταγωνιστής ο ΑΠΣ Τρίκαλα και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων! Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Λουκία Καραγιάννη,2ος  ο Δημήτρης Παπαβασιλείου 

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 20-21/04/2024 στα Τρίκαλα το πανελλήνιο πρωτά…