KATANA

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συν-διοργάνωση με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος και το Enterprise Europe Network σας παρουσιάζει τον αγροτοδιατροφικό επιταχυντή «ΚΑΤΑΝΑ». Εκπρόσωποι από εξέχουσες ερευνητικές ομάδες, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις του χώρου αλλά και από την σύμπραξη του ΚΑΤΑΝΑ θα παρευρεθούν για να μιλήσουν για τη σημασία της καινοτομίας και των τεχνολογιών αιχμής στο μέλλον της αγροτεχνολογίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης εκδήλωσης 10.00). Το έργο ΚΑΤΑΝΑ έχει ως στόχο να προωθήσει καινοτόμες ιδέες, οι οποίες μπορούν να προέρχονται από φυσικά πρόσωπα, startup ή μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τις χώρες που εντάσσονται στο HORIZON2020.

Οι ιδέες θα πρέπει να βασίζονται στην αξιοποίηση τεχνολογικών καινοτομιών για την παραγωγή αγροδιατροφικών προϊόντων ή υπηρεσιών, καθώς αναζητούνται οι εταιρείες που θα ηγηθούν των εξελίξεων στο χώρο της αγροτεχνολογίας. Η δυνατότητα υποβολής έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα στην εκδήλωση.

Το πρόγραμμα

programma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ert.gr

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…