Home Θεσσαλία Βόλος: Θανάσιμη πτώση νεαρού από τον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου…

Βόλος: Θανάσιμη πτώση νεαρού από τον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου…

0
AFTOKTONIA

Έπεσε με το κεφάλι δίπλα σε κόσμο στα επείγοντα

Σκηνές πανικού και οδύνης συνάμα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Βόλου όταν νεαρό άτομο, βούτηξε στο κενό από τον 5ο όροφο κι έπεσε δίπλα σε συνοδούς ασθενών που ανέμεναν έξω από την είσοδο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ. Ο αυτόχειρας, άτομο ηλικίας περίπου 35 ετών, συνοδευόμενο από τους γονείς του, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Βόλου, με έντονους πόνους στο στομάχι. Το ίδιο άτομο είχε μεταβεί και προ διημέρου στο Νοσοκομείο, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Χθες το βράδυ, μετά τις πρώτες εξετάσεις στα Επείγοντα, ο νεαρός διέφυγε της προσοχής των γονέων του κι ανέβηκε στον 5ο όροφο. Αφού διέσχισε το διάδρομο, μπροστά στος θαλάμους της οφθαλμιατρικής κλινικής, έφτασε στην πόρτα εξόδου προς την πλευρά της οδού Αθανασάκη.

Αποφασισμένος να βάλει τέρμα στη ζωή του, βγήκε στη μεταλλική σκάλα και πήδηξε στο κενό.

Το σώμα του άτυχου νέου έπεσε με βρόντο δίπλα σε άτομα που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν έξω από τα επείγοντα και προκλήθηκαν σκηνές πανικού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μια συνοδός ασθενή που περίμενε στο σημείο και είδε το σώμα του άτυχου νέου να σκάζει με βρόντο δίπλα της, έπαθε νευρικό κλονισμό και υστερική αντίδραση ενώ ουρλιαχτά ακούγονταν και από άλλους αναμένοντες που σοκαρίστηκαν από την αυτοκτονία του νεαρού, μπροστά στα πόδια τους και από τη θέα του άψυχου κορμιού που αιμοραγούσε.

Άμεσα στο σημείο της πτώσης, προσέτρεξαν γιατροί και νοσηλευτές από τα επείγοντα αλλά ο άτυχος νέος ήταν ήδη νεκρός με συντριπτικά κατάγματα στο κεφάλι που επέφεραν τον ακαριαίο θάνατο.

Τραγικές φυγούρες και οι γονείς του νεαρού που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή το παιδί τους, το οποίο συνόδευαν πριν λίγο στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας.

Προανάκριση για τις συνθήκες θανάτου, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Σημειώνεται ότι και το 2013, επικράτησε πάλι πανικός στο Νοσοκομείο Βόλου όταν ένας 75χρονος  πήδηξε το βράδυ της Κυριακής 19 Μαίου από τον 3ο όροφο της χειρουργικής κλινικής στο αίθριο του 1ου ορόφου, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας νοσηλευόταν στη χειρουργική κλινική ύστερα από τροχαίο και φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ
Πηγή:myvolos.net
Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Μικροί μαθητές στην Πύλη, βρήκαν πορτοφόλι & το παρέδωσαν στην Αστυνομία

Άλλη μια αξιέπαινη πράξη, με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά-μαθητές Γυμνασίου, έλαβε χώρα χθες…

kefir olympos

Syneteristiki tapeza Trikalwn

ESPA 2021-2027

Epimelitirio

ennodeia

Euroamax

TAXI στην Πύλη

Apostolikas Geoponos

Ververas

Pigi market