froutakia

Εντοπίστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου δύο καταστήματα – επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στο Βόλο, στα οποία διεξαγόταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια

Συνελήφθησαν συνολικά (12) άτομα και συγκεκριμένα δύο προσωρινά υπεύθυνοι και μία υπάλληλος των καταστημάτων, καθώς και εννέα παίκτες για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, τύπου «φρουτάκια», ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων

Κατασχέθηκαν συνολικά (33) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τέσσερις κάμερες, καταγραφικό μηχάνημα και χρηματικό ποσό

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκαν προχθές (19-12-2016) το βράδυ στο Βόλο δύο καταστήματα – επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στα οποία διεξαγόταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη μία 36χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, διότι διαπιστώθηκε να διοργανώνει μέσω « server », στον οποίο είχαν συνδεθεί (17) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Κατά τον έλεγχο, συνελήφθησαν ακόμη τρεις ημεδαποί, ηλικίας 42, 54 και 49 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες στο τυχερό παίγνιο.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν ένας 49χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος και μία 26χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας υπάλληλος του καταστήματος, ιδιοκτησίας 23χρονης ημεδαπής, διότι διαπιστώθηκε να διοργανώνουν μέσω « server », στον οποίο είχαν συνδεθεί (16) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή .

Κατά τον έλεγχο, συνελήφθησαν ακόμη έξι ημεδαποί, ηλικίας από 28 έως 63 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες στο τυχερό παίγνιο.

Συνολικά κατασχέθηκαν (33) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των (1.010) ευρώ, από την κατοχή των προσωρινά υπεύθυνων και των παικτών.

Επιπλέον, από το δεύτερο κατάστημα κατασχέθηκαν (4) κάμερες, μία οθόνη υπολογιστή και ένα καταγραφικό μηχάνημα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για την παρακολούθηση του χώρου εντός του καταστήματος.

Σε βάρος όλων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ενώ οι δύο ιδιοκτήτες των καταστημάτων, οι οποίοι απουσίαζαν κατά τους ελέγχους, αναζητούνται για να συλληφθούν για τα ίδια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Η έρευνα για την κλιματική αλλαγή και τις πολιτικές για το περιβάλλον στο Delphi Economic Forum(βίντεο)

Στο Delphi Economic Forum, στις 11 Απριλίου, συζητήσαμε τα αποτελέσματα της έρευνας της pr…