palioxwri 2

Με βροχές στα πεδινά & χιόνια στα ορεινά, κύλησε η σημερινή ημέρα στο Δήμο Πύλης & τον υδράργυρο να μην σκαρφαλώνει πάνω από τον μισό βαθμό (+), ως η ανώτερη θερμοκρασία που σημειώθηκε.

Η χιονόπτωση ξεκίνησε από το πρωί & από τα ημιορεινά τμήματα του Δήμου, φτάνοντας τους 10 πόντους(σημερινό χιόνι), δημιουργώντας αρκετά προβλήματα, όχι τόσο στην κυκλοφορία, όσο στην ηλεκτροδότηση, καθώς σε πολλές Τ.Κ. του πρώην Δήμου Πινδέων, υπήρχε διακοπή ρεύματος από χθες βράδυ, από βλάβη που προκλήθηκε σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην περιοχή, η οποία σήμερα αποκαταστάθηκε.

Το δριμύ ψύχος & ο παγετός των προηγούμενων ημερών, έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο & στη ΔΕΥΑΠ, με τις βλάβες σε ωρολόγια & δίκτυο να είναι καθημερινό φαινόμενο, με τα συνεργεία της Υπηρεσίας να είναι επί ποδός, προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν  το συντομότερο δυνατό, στην αποκατάσταση αυτών.

Η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου, με τα μηχανήματα συνεχώς επί τω έργω, εκτός του αποχιονισμού των οδικών αρτηριών, έχει προβεί & σε αποχιονισμούς των προαύλιων χώρων των Σχολείων, ώστε επιτρέποντος του καιρού, αυτά να είναι έτοιμα να λειτουργήσουν.

Όσον αφορά το σκηνικό του καιρού που θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες, δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, με τα χιόνια, τη βροχή & τις χαμηλές θερμοκρασίες να μονοπωλούν το καθημερινό «μενού», τουλάχιστον έως & την ερχόμενη Δευτέρα & τις «Αλκυονίδες» του Γενάρη, να αποτελούν πλέον για πολλούς… «Όνειρο Εαρινής Νυκτός»!

(Οι 2 πρώτες φωτό…σήμερα από Παλαιοχώρι, με πάνω από 1 μέτρο χιόνι)

palioxwri 1 palioxwri 3

IMG_5256 IMG_5258 IMG_5261 IMG_5262 IMG_5265 IMG_5266 IMG_5267

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ζητείται προσωπικό στο Παλαιομονάστηρο…

Ζητείται γυναίκα για κουζίνα σε κατάστημα αναψυκτήριο – ψησταριά στο Παλαιομονάστηρο  Τρικ…