gorilas

Οι επισκέπτες, ανάμεσά τους οικογένειες με μικρά παιδιά, κλείστηκαν μέσα στην καφετέρια για να προστατευθούν

Αίσια έκβαση είχε τελικά ένα δυνητικά πολύ επικίνδυνο συμβάν που έλαβε χώρα την Πέμπτη σε γνωστό ζωολογικό κήπο του Λονδίνου, όταν ένας γορίλας δραπέτευσε από το κλουβί, σκορπίζοντας τον πανικό σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα επικαλούμενα μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν στο σημείο, ο γορίλας έδειχνε πολύ ανήσυχος και κοπανούσε πάνω στους τοίχους του κλουβιού του πριν τελικά δραπετεύσει. Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στην Evening Standard, το ζώο χτυπούσε και το τζάμι σε μια από τις πλευρές του κλουβιού του,το οποίο βέβαια δεν κατάφερε να σπάσει.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου,που μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλια σχετικά με το συμβάν, ενεργοποίησαν τις σειρήνες και κάλεσαν όλους όσοι βρίσκονταν εκεί να μπουν μέσα στην καφετέρια και στο χώρο του ενυδρίου για να προστατευθούν και κλείδωσαν τις πόρτες.

Τελικά, αφού έριξαν του έριξαν με όπλα ηρεμιστική ένεση κατάφεραν να τον αιχμαλωτίσουν και να τον επιστρέψουν στο κλουβί του, λήγοντας τον συναγερμό χωρίς να αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

Ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος βρίσκεται μέσα στο Regent Park, σε μια ιδιαιτέρως πυκνοκατοικημένη περιοχή του Λονδίνου, και φιλοξενεί συνολικά 7 γορίλες.

m.lifo.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…