skath-arxiki

Όπως κάναμε ήδη γνωστό με άρθρα μας, την προηγούμενη εβδομάδα διεξήχθη στην Καρδίτσα το Τοπικό Πρωτάθλημα Καναρινιών του Συλλόγου ΣΚΑΘ(Σύλλογος Καναρινόφιλων Αγριοπουλιών Θεσσαλίας), στο οποίο συμμετείχαν πάνω από σαράντα χομπίστες εκτροφείς με καναρίνια των κατηγοριών χρώματος, τύπου-εμφάνισης, καθώς & υβρίδια.

Χθες Κυριακή λοιπόν βγήκαν τα αποτελέσματα & έγιναν οι απονομές στους νικητές. Ένας εξ αυτών είναι κι ο συνδημότης μας Μάκης Μαγκούτης, ο γνωστός μαθηματικός από τους Γόμφους. Γνωστή, σε όσους γνωρίζουν τον Μάκη, η μεγάλη του αγάπη για τους μικρούς φτερωτούς φίλους μας, κατάφερε & φέτος να διακριθεί στον διαγωνισμό του ΣΚΑΘ, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία «Αχάτης μωσαϊκό κόκκινο/κόκκινο ιβουάρ αρσενικό» , δρέποντας τους καρπούς δουλειάς ενός χρόνου, με πολύ αγάπη & φροντίδα.

Το κύπελλο «σήκωσε» ο γιος του Νικόλας, που δεν έκρυβε τη χαρά & τον ενθουσιασμό του για τη νίκη του μπαμπά, τον οποίο βοηθάει στην εκτροφή, περνώντας αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο του στον χώρο αναπαραγωγής, φροντίζοντας & μαθαίνοντας τα «μυστικά» της αναπαραγωγής  των καναρινιών, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα συνεχίσει & αυτός στον ίδιο δρόμο που χάραξε ο μπαμπάς, ευελπιστώντας να συνεχίζει να γεύεται κι ο ίδιος όταν μεγαλώσει, τη χαρά της νίκης με δική του προσωπική δουλειά.

Επόμενος σταθμός για τον Μάκη, όπως μας είπε, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 6 Δεκεμβρίου στη Δράμα, όπου ευελπιστεί να πάει κι εκεί το ίδιο καλά με την Καρδίτσα!

skath-1 skath-2 skath-3 skath-4 skath-5

 

 

 

 

 

 

 

Και για την ιστορία, παραθέτουμε παρακάτω & πίνακα με τους νικητές & βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες των πουλιών, που συμμετείχαν στον 3ο τοπικό διαγωνισμό του ΣΚΑΘ για φέτος.

scan10001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

scan10002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

scan10003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

scan10004

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρεις αθλητές του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, σε προετοιμασία με την Εθνική, ενόψει του Πανευρωπαϊκού

Τρεις αθλητές του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ κλήθηκαν σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα, ενόψει του Παν…