autoktonia

Τραγικό τέλος στη ζωή της έβαλε μια 50χρονη γυναίκα πηδώντας από τους βράχους των Μετεώρων στο κενό το απόγευμα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα η άγνωστη γυναίκα που διέμενε σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου και προφανώς αποφασισμένη για την αυτοχειρία της άφησε την τσάντα της στις τουαλέτες των επισκεπτών.

Εκεί βρέθηκε λίγο αργότερα και αναζητώντας την κάτοχό της ανακαλύφθηκε από κάποια προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα η ταυτότητα της 50χρονης η οποία σε σημείωμα της αναφέρονταν στην απόφασή της να θέσει τέλος στη ζωή της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η ΠΥ Καλαμπάκας που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της οι οποίες όμως δεν απέδωσαν καθώς το σκοτάδι της νύχτας δεν επέτρεψε να συνεχιστούν.

Με το πρώτο φως της ημέρας άνδρες της ΠΥ και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που κλήθηκε εντόπισαν τη σωρό της 50χρονης γυναίκας με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας σε δύσβατη περιοχή κάτω από το βράχο όπου βρίσκεται η ΙΜ Αγίου Στεφάνου.

Κατόπιν αυτού στήθηκε μια συντονισμένη επιχείρηση και τελικά μετά από πολύωρη προσπάθεια ανασύρθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας που μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο  προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αυτόχειρας, μητέρα τριών παιδιών, στο σημείωμα που άφησε φέρεται να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημά της.

meteoravoice.gr

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Σε δύο ποδηλατικά διήμερα δρόμου και ορεινής ποδηλασίας, συμμετείχε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων. Στα μετάλλια Ντάκου & Σιδέρης

Δύο μετάλλια για Ντάκου Ευα στην Μάνδρα και  ένα για Σιδέρη Παναγιώτη στην Άμφισσα.  Το πε…