Laiki Koronoios Arxki

Μειωμένη σε μεγάλο ποσοστό η κίνηση στην λαϊκή αγορά σήμερα στην Πύλη, καθώς κι αυτή βρέθηκε στην δίνη των προληπτικών μέτρων, για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, ύστερα κι από απόφαση του Υπ. Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Προστασίας του Καταναλωτή.

Ως γνωστόν πλέον στις λαϊκές αγορές, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, διατίθενται μόνον διατροφικά προϊόντα & χαρτικά, ελλείψει  βιομηχανικών, πλαστικών και είδη ρουχισμού.

Το μέτρο έχει ως σκοπό αφενός μεν να μην διαταραχθεί η διατροφή αλυσίδα, ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα «μπουκώματος» στα σούπερ μάρκετς, αφετέρου δε να στηριχθούν παραγωγοί και μικροπωήτές. Όλα αυτά βέβαια τηρούντων όλων των απαραίτητων μέτρων προληπτικής προστασίας που έχουν ανακοινωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση, όπως παρατηρήσαμε σήμερα, οι εναπομείναντες πάγκοι είναι σε μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των, ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός, ενώ οι πωλητές απαραίτητα φέρουν μάσκα & γάντια οι ίδιοι, ενώ πολλοί είναι αυτοί που δίνουν & στους καταναλωτές, καθώς σε περίοπτη θέση υπάρχει και το αντισηπτικό.

Laiki Koronoios (1)

Laiki Koronoios (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Νέους δρόμους συνεργασίας στα αγροτικά προϊόντα ανοίγει η συνάντηση Αυγενάκη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συμφωνίες για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα εμβαθύνουν τις σχέσεις Ελλάδας – Κίνας στο…