oikodomoi-οκ-1

«Τα εργατικά σωματεία του νομού, πραγματοποίησαμε σύσκεψη στις 3 Οκτώβρη στην αίθουσα του Ε.Κ.Τρικάλων.

Στο κάλεσμα των εργατικών σωματείων, ανταποκρίθηκαν Δ.Σ. και μέλη των σωματείων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αντιπρόσωποι συνταξιούχων, η Ομοσπονδία και σύλλογοι Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων, συμμετοχή εκπροσώπων Δ.Σ. από συλλόγους των ΕΒΕ, του συλλόγου Γυναικών(μέλος της ΟΓΕ),της νεολαίας.

Θέμα της σύσκεψης ήταν: «Η οργάνωση της πάλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης – κεφαλαίου – Ε.Ε.».

Στην σύσκεψη τονίστηκε η ανάγκη οργανωμένης απάντησης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει τη ζωή των εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, αγροτών, των Αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας και των γυναικών. Αποφασίστηκε μετά από τοποθετήσεις των εκπροσώπων την οργάνωση της απάντησης που θα δοθεί στη φιέστα του «αναπτυξιακού συνεδρίου» που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στη Λάρισα στις 11 Οκτώβρη.

Καλούμε σε μαζική, αγωνιστική συμμετοχή,
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΜΒΡΗ στις 6.00μ.μ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

Ώρα αναχώρησης από τα Τρίκαλα με Λεωφορεία 4.30 μ.μ. από την πλατεία
«Εθνικής Αντίστασης» Οδός: Β.Τσιτσάνη (παραποταμίως).

 Συμμετέχουμε στην Κινητοποίηση σε κοινή δράση με το Ε.Κ.Ν.Λ.- Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και πρωτοβάθμιων εργατικών σωματείων των τεσσάρων θεσσαλικών νομών».

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Εισηγήτρια η Κ. Παπακώστα στην πιο εμβληματική δικαστική μεταρρύθμιση που αναβαθμίζει και το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας(βίντεο)

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθη προς συζήτηση το εμβληματικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δ…