lefka 1

Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν χθες βράδυ στην περιοχή της Φήκης, είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεριζώσουν λεύκα δεκαπέντε μέτρων, φράσσοντας & τα δύο ρεύματα της Επαρχιακής Οδού Φήκης – Τρικάλων, λίγο πριν την έλευση διερχόμενου οχήματος.

Συγκεκριμένα, ΙΧ με κατεύθυνση από Φήκη προς Τρίκαλα λίγο πριν τις 10:00 χθες βράδυ και στο ύψος της Λιλής, λίγο έλειψε να χτυπηθεί από λεύκα που ξερίζωσε ο δυνατός αέρας & έφραξε & τα δύο ρεύματα του δρόμου, με την οδηγό να βλέπει με τα μάτια της να εξελίσσεται μπροστά της το συμβάν. Η εμπειρία & η ψυχραιμία ωστόσο της οδηγού, κατάφεραν να κρατήσουν το όχημα σε ασφαλή απόσταση πριν το συμβάν.

Αμέσως κλήθηκε το ΑΤ Πύλης, που ενημέρωσε με τη σειρά του την Πυροσβεστική για την διάνοιξη ολόκληρου του τμήματος της οδού, ενώ προηγουμένως η οδηγός & διερχόμενοι έτεροι οδηγοί, κατάφεραν να σπάσουν μερικά κλαδιά, ανοίγοντας μερικώς το ένα ρεύμα για την κυκλοφορία.

Το συγκεκριμένο συμβάν δεν πρωτοτυπεί στην περιοχή, καθώς έχουν υπάρξει κι άλλα παρόμοια με αυτό περιστατικά & είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν την σύμπραξη Δήμου & Δασαρχείου, ώστε να γίνει εκτεταμένος έλεγχος σε δέντρα που υφίστανται παραπλεύρως οδών, ώστε να αποφευχθεί το χειρότερο!

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και στο EUMED-9 o Αυγενάκης…

Στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και στο EUMED-9 o Αυγενάκης: Στην ατζέντα οι περαιτέρω αλλ…