drakos
  • Έγκυος η σύντροφος του 29χρονου σύμφωνα με πληροφορίες
  • «Όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους», ισχυρίζεται ο δράκος του facebook

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 29χρονος που κατηγορείται ότι «ψάρευε» ανήλικες, τους έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε ενώ ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του.

Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς η 15χρονη, η οποία δεν είχε επιστρέψει στη στέγη νεότητας, όπου φιλοξενείται και αναζητείτο, είχε πάει με μια συνομήλικη συμμαθήτριά της στο σπίτι του 29χρονου, όπου βρέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, τρία usb κι ένα σεξουαλικό βοήθημα.

Από τα στοιχεία που προέκυψαν, ο 29χρονος «ψάρευε» τα θύματα του μέσω facebook, ανήλικα κορίτσια, μέσω facebook, και τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του. Εκεί, έκαναν από κοινού χρήση κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η υπόθεση ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο, όταν η 15χρονη, η οποία ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, είπε σε στενούς συγγενείς της τι ακριβώς της είχε συμβεί και εκείνοι ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους», λέει στην κατάθεσή του

«Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς τη θέληση τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ. Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ είμαι δηλωμένος “χρήστης”, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό. Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι: μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα», υποστήριξε ο 29χρονος στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

Όπως κατήγγειλαν οι ανήλικες, αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, έβγαλαν τα ρούχα τους και προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ κάποια στιγμή ο 29χρονος είχε ανοίξει το λάπτοπ του και φαινόταν να κατέγραφε τα δύο γυμνά κορίτσια.

Ο λογαριασμός του στο facebook και οι αναρτήσεις του

Εντύπωση επίσης προκαλεί μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook που βγάζει απίστευτο μίσος και υποτίμηση προς τις γυναίκες.

«Κοιμούνται μέχρι το απόγευμα… Κάνουν 28χλμ από το Περιστέρι μέχρι την Γλυφάδα να πάνε να πιουν καφεδάκι και αν κάτσει κανένα γαμπρό… Έκατσε! Κατά τα άλλα είναι 25 – 28 και δεν έχουν βγάλει 20 ευρώ στη ζωή τους αλλά οι γονείς τους δουλεύουν 12ωρα για 400 – 500 ευρώ και αν… Αλλά είναι τίμιες! Αύριο θα πάρουν κανέναν ανθρωπάκο να του κάνουν τη ζωή μαύρη. Επειδή από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο θα φτάσουν τα 35 και θα φοβηθούν μην τις πουν γεροντοκόρες…», έγραψε.

Τέλος, σύμφωνα με το STAR, η 29χρονη σύντροφός του, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του ανθρώπου με τον οποίο συζούσε. 

altsantiri.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…