tzanis

«Με έκπληξη μεγάλη διαβάσαμε στον τοπικό τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο, δελτίο Τύπου του Συλλόγου Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου «Ξένιος Ζευς».

Έκπληξη όχι για τα προβλήματα ή τις προτεραιότητες που θέτουν, τις οποίος γνωρίζουμε και στηρίζουμε σταθερά σαν Δημοτική Αρχή εδώ και 3 χρόνια, αλλά για τις αιχμές που αφήνονται από τον πρόεδρο αυτού (σ.σ. πιθανολογούμε πως ο ίδιος υπογράφει το δελτίο Τύπου) για «μεγάλη αίσθηση που έκανε η απουσία εκπροσώπου από το Δήμο Πύλης, ειδικά μετά από πρόσκληση που είχε γίνει».

Επειδή ο πρόεδρος του Συλλόγου μίλησε μαζί μου, ως αρμόδιο αντιδημάρχο, οφείλω να ενημερώσω τους συνδημότες μας, τους επαγγελματίες-μέλη του συλλόγου και κάθε καλοπροαίρετο, πως στον μεταξύ μας διάλογο του εξήγησα πως ήταν σχεδόν αδύνατο να παραστώ τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα & ότι θα κατέβαλα παρόλα αυτά κάθε δυνατή προσπάθεια να βρεθώ εκεί και ότι σε κάθε περίπτωση θα συζητούσαμε έπειτα με βάση τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης.

Καμία «αίσθηση», λοιπόν, για «απουσία» της Δημοτικής Αρχής η οποία είναι σταθερά παρούσα, εργάζεται συστηματικά, προωθώντας έργα υποδομής στην ευρύτερη περιοχή, δίνει λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας και στηρίζει εμπράκτως τους επαγγελματίες του ορεινού όγκου και όχι μόνο.

Είμαστε εδώ, έτοιμοι να συνεργαστούμε και να αναζητήσουμε κοινές συνισταμένες. Δεν χωράνε μικροπολιτικές και μικροκακίες εδώ.

Ή συνεργαζόμαστε και κερδίζουμε το στοίχημα ή… Κανείς δεν περισσεύει στη προσπάθεια για έναν άλλο Δήμο Πύλης.

Όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Και κριτής μας είναι οι συνδημότες μας».

Άρης Τζάνης

Αντιδήμαρχος Δ. Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Αναβιώνει τη 2η Ημέρα του Πάσχα το «ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» στην Πηγή από τον Σύλλογο Νέων του χωριού

Πιστός θεματοφύλακας των παραδόσεων της περιοχής μας, ο Σύλλογος Νέων της Πηγής αναβιώνει …