ksenios zeys copy

Απάντηση στον αντ/χο κο Άρη Τζάνη.

«Κύριε αντιδήμαρχε στο δελτίο τύπου εκφράσαμε την αίσθηση που έκανε η απουσία του δήμου στη συνέλευση και εσείς για κάποιο λόγο θιχτήκατε προσωπικά, ένας ολόκληρος δήμος έχει πολλούς εκπροσώπους και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί κανείς, μάλλον οι επαγγελματικές υποχρεώσεις όλων είναι πολύ περισσότερες σε αντίθεση με όλους εμάς που βρήκαμε λίγο χρόνο για να παρευρεθούμε στο γεγονός, μερικοί έστω και για μισή ώρα.

   Το δελτίο τύπου συνυπογράφει όλο το πενταμελές (σ.σ. ποτέ μην πιθανολογείτε αυθαίρετα) και μεταφέρει το γενικό κλίμα που επικράτησε στη συνέλευση. Η απουσία του δήμου είναι ένα παράπονο που εξέφρασαν αρκετοί συνάδελφοι. Γιατί εσείς υποθετικά στοχεύετε τον πρόεδρο του συλλόγου, εμένα δηλαδή στην προκειμένη, γιατί αυτό το κείμενο το υπογράφω προσωπικά, είναι ένα ζήτημα που καλά θα ήταν να ξεκαθαριστεί, σε αντίθεση με το δικό μας δελτίο τύπου που δεν απευθύνθηκε σε κανένα σημείο στο άτομό σας προσωπικά.

  Το γεγονός της απουσίας εκπροσώπου του δήμου είναι μια πραγματικότητα και όχι μικροπολιτική ή μικροκακία όπως αναφέρατε, εξάλλου σαν άνθρωπος θα μπορούσα να είμαι ή πολιτικός η κακός, το μικρός δεν μου ταιριάζει σαν προσδιορισμός . Δεν χρειάζομαι προσωπικά να κρυφτώ πίσω από κανένα δελτίο τύπου και να κάνω πολιτική γιατί πολιτικός τελικά δεν είμαι, ούτε σκοπεύω να γίνω, είμαι επαγγελματίας και εκπροσωπώ απλά ένα σωματείο και τέτοιος σκοπεύω να μείνω.

  Όσον αφορά το έργο που προσφέρουμε στον τόπο μας και τους δύο θα μας κρίνει ο χρόνος και αυτοί που εκπροσωπούμε διότι και οι δύο αιρετοί είμαστε. Όπως προανέφερα το όνομά σας δεν αναφέρθηκε πουθενά στο δελτίο τύπου ενώ εσείς στο άτομό μου φροντίσατε να κάνετε ευθεία επίθεση και θεώρησα ότι μια απάντηση θα ήταν πρέπουσα.

Υ.Γ. Ελπίζω να μην σας έθιξα με το κείμενό μου, άλλωστε χαρακτηρισμούς εγώ δεν χρησιμοποίησα».

Παπαγιαννάκης Χρήστος.

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Με αρκετό κόσμο η «Γιορτή Αγάπης», στον Αγ. Βησσαρίωνα, από τον Σύλλογο Γυναικών(βίντεο/φωτό)

Άλλον ένα δυναμικό «παρών» από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα, ο οποίος σήμερα δεύτερ…