portaikos-arxiki

Ο Πορταϊκός αν & καλός σήμερα ηττήθηκε τελικά με 2-0 μέσα στο Νεοχώρι.

Με το καλό του «πρόσωπο» κατέβηκε σήμερα στην καυτή έδρα του «Διγενή»  Νεοχωρίου, ο Πορταϊκός, κοιτώντας τον αντίπαλό στα μάτια, που με λίγη τύχη & προπαντός πίστη, θα μπορούσε να καταφέρει κάτι καλύτερο.

Στο 1ο ημίχρονο το Νεοχώρι άνοιξε το σκορ με το «Καλημέρα σας!», μόλις στο 5′ με τον Γκαγκαστάθη, φέρνοντας την ψυχρολουσία στην ομάδα της Πύλης. Ακολούθησε ένα μπαράζ χαμένων ευκαιριών κι από τις δύο ομάδες, που θα μπορούσε κάλλιστα μία απ’ αυτές να αποφέρει κάποιο τέρμα, με τον Τσαρούχα από πλευράς Πορταϊκού να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου κήπερ στο 13′, ύστερα από απευθείας χτύπημα φάουλ & τον Τσάκα αμέσως μετά στο 15′ με κοντινό πλασιέ να χάνει μοναδική ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα σε πόδια αντιπάλων.

Το συνεχές & ασφυκτικό, κατά διαστήματα, πρέσιγκ του Πορταϊκού, ήταν αυτό που ανάγκαζε τον αντίπαλο σε λάθη, χωρίς όμως από πλευράς του να τα αξιοποιήσει, πετυχαίνοντας κάποιο τέρμα.

Στο 28‘ ο Γιώτας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του «Διγενή» γράφοντας το 2-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε με το ίδιο σενάριο του πρώτου & τις δυο ομάδες να πατάνε αρκετές φορές με αξιώσεις στις αντίπαλες περιοχές. Στο 74′ ο Τσαρούχας για τον Πορταϊκό, τράνταξε για άλλη μια φορά την οριζόντιο δοκό του «Διγενή», χωρίς η μπάλα να του κάνει, ούτε αυτή τη φορά το χατίρι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην συντριπτική του διάρκεια το παιχνίδι έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή, γεγονός που σε πολλές περιπτώσεις δυσκόλευε τις κινήσεις των παιχτών, με αποτέλεσμα να μην τους βγαίνουν αρκετές φάσεις.

Γενικά ένα ωραίο & ήρεμο παιχνίδι με την πρωτοβουλία των κινήσεων να την έχει το Νεοχώρι & τον Πορταϊκό να ισορροπεί πλήρως τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο.

 

 

portaikos-1 portaikos-2 portaikos-3 portaikos-4 portaikos-5 portaikos-6

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…