anakyklosi-

Ανύπαρκτοι οι κάδοι ανακύκλωσης στο Δ. Πύλης, καταγγέλλουν οι δημότες, σε αρκετές Τ.Κ., λέγοντας  χαρακτηριστικά: «Τι νόημα έχουν τόσα μαθήματα σε δημοτικά & Γυμνάσια, αλλά & καμπάνιες ενημέρωσης, σχετικά με το θέμα, όταν αυτά δεν γίνονται πράξη; Τζάμπα κόπος». 

Επίσης ρίχνουν το «μπαλάκι» & στην κυβερνητική παράταξη «Μαράβα», λέγοντας πως αυτή ξέχασε το προεκλογικό της σλόγκαν: «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!», αναλώνοντας τον κυβερνητικό της χρόνο σε ανούσια πράγματα & συνηθισμένους τακτικισμούς «βιτρίνας».

Όντως η ανακύκλωση δεν είναι μια εφήμερη τάση της εποχής, αλλά αντίθετα, υποχρέωση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας που συμβάλλει έμπρακτα στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.

Παράλληλα, εντοπίζεται η ανάγκη για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που προάγει την Ανακύκλωση στους πολίτες και όλους τους κοινωνικούς εταίρους αναγνωρίζοντας ότι η Ανακύκλωση πρέπει να μπει στην καθημερινότητά μας και να γίνει Τρόπος Ζωής.

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Εισηγήτρια η Κ. Παπακώστα στην πιο εμβληματική δικαστική μεταρρύθμιση που αναβαθμίζει και το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας(βίντεο)

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθη προς συζήτηση το εμβληματικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δ…