ÂÏÕËÇ-ÓÕÆÇÔÇÓÇ -ØÇÖÏÖÏÑÉÁ ÃÉÁ ÔÏ ÐÏËÕÍÏÌÏÓ×ÅÄÉÏ ÃÉÁ ÔÁ ÐÑÏÁÐÁÉÔÏÕÌÅÍÁ. (EUROKINISSI-ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Έντονες είναι οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για το πολυνομοσχέδιο. ΟΚυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε από την πλευρά της ΝΔ, την απόφαση για καταψήφιση των φορολογικών μέτρων του πολυνομοσχεδίου, αλλά τη στήριξη στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων και μεταρρυθμίσεων, λέγοντας ότι θα τοποθετηθεί συνολικά επί της κυβερνητικής πρότασης όταν αυτή γίνει γνωστή. 

Η Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει φόρους, κόφτη και κόκκινα δάνεια, ενώ για το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεωνδιευκρίνισε ότι αναμένει την τελική διατύπωση. «Αν έρθει έτσι όπως λένε, δεν θα το ψηφίσουμε, γιατί σημαίνει βέτο της τρόικας», σημειώνει η κ.Γενηματά.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επικρίνει την κυβέρνηση λέγοντας ότι επιλέγει τον φαύλο κύκλο νέων φόρων και όχι την περικοπή σπατάλης.

Το πολυνομοσχέδιο θα καταψηφίσει και η Ενωση Κεντρώων.

Η Χρυσή Αυγή σχολιάζει ότι η κυβέρνηση τα έδωσε όλα στους ξένους, αναφέροντας ότι ο «κόφτης» του νέου μνημονίου είναι το μέσο των τοκογλύφων για τη δέσμευση του εθνικού πλούτου της Ελλάδας.

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει το πολυνομοσχέδιο ως έκτρωμα και σημειώνει ότι είναι ένας ακόμη κρίκος στα μέτρα της αντιλαϊκής πολιτικής.

Πηγή: ert.gr, ΕΡΤ1, Α’Πρόγραμμα

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Τομή στη Δημόσια Διοίκηση το νέο σύστημα επιλογής Διοικήσεων φορέων Δημοσίου

Η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, μαζί με την Υφυπουργό Βιβή Χαραλαμπογιάννη, παρουσίασ…