trikala
«Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για την Κυριακάτικη αναμέτρηση (ώρα 15:00) ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Άρη η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα παρακαλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήρια απο τα επιλεγμένα σημεία προπώλησης όπως επίσης και να προσέλθουν την ημέρα του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την αποφυγή συνωστισμού στις θύρες.
Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα εφιστά επίσης την προσοχή των φιλάθλων. Όλοι μαζί, στηρίζουμε την ομάδα μας και την προστατεύουμε απο τιμωρίες, βοηθώντας τους παίκτες μας να φτάσουν στην επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος. Ραντεβού στο Δημοτικό στάδιο».
Σημεία διάθεσης εισιτηρίων:
1.Κατάστημα WIND (Ασκληπιού 20)
2. Friends Sports Bar (πάροδος Γαριβάλδη)
3. Granello Cafe (Ασκληπιού 78)
4. Factory Cafe (Πλατεία ΟΤΕ)
5. Bonjour (Κονδύλη)
6. Eισιτήρια διατίθενται και από το περίπτερο της ΠΑΕ που θα βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ασκληπιού απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς.
Τιμές 7€ & 10€
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας εισέρχονται από τις θύρες που αντιστοιχούν τα εισιτήριά τους. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 13:30.
*Για την αποφυγή συνωστισμού στις θύρες παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα επιλεγμένα σημεία προπώλησης
*Στο γήπεδο θα εισέρχονται από την θύρα 5, οι κάτοχοι των VIP, οι δημοσιογράφοι (οι οποίοι θα επιδεικνύουν την ανάλογη ταυτότητα) και μόνο όσοι διαθέτουν προσκλήσεις ή έχουν προμηθευτεί από την ΠΑΕ τις κάρτες ελευθέρας εισόδου.
*Για περισσότερες πληροφορίες: 2431302822
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…