Mixalakis (2)

Σε Πρίνους, Πρόδρομο, Γοργογύρι, Γενέσι και Διαλεχτό, περιόδευσε χθες ο Αντιπεριφεριάρχης και εκ νέου υποψήφιος Περ/κός σύμβουλος κ. Χρήστος Μιχαλάκης και η ομάδα των συνυποψηφίων, με την συμμετοχή του κόσμου για άλλη μια φορά να κρίνεται αθρόα, δείχνοντας έτσι την εκτίμησή του στο πρόσωπο του ίδιου, αλλά και της ομάδας του, κάτι που σημαίνει πως το ενδιαφέρον των πολιτών δεν μονοπωλεί μόνον η εκλογική διαδικασία για τα του Δήμου, αλλά και αυτήν της Περιφέρειας, που αντιπροσωπεύει και καταδεικνύει την γενικότερη εικόνα του Νομού.

Ο κος Μιχαλάκης και σε αυτή του την περιοδεία, αναφέρθηκε στις υποδομές και τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα στην Π.Ε. Τρικάλων, καθώς και σε εκείνα που έχουν ήδη δρομολογηθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ με το πέρας της ομιλίας του, ακολουθεί πάντα ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, μεταξύ κοινού, Αντιπεριφερειάρχη και των υπόλοιπων μελών της ομάδας, επί παντός επιστητού.

Mixalakis (1)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…