Dimitra (1)

Σε επιμορφωτικό ταξίδι συμμετείχαν και αυτό το Σαββατοκύριακο τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου Δήμητρα/Απόλλων 2005 με τα παιδιά να ταξιδεύουν στην πόλη της Πτολεμαΐδας και να αγωνίζονται με την τοπική ομάδα του Ατρομήτου.

Το ταξίδι είχε διδακτικό χαρακτήρα τόσο αγωνιστικά αλλά και σε θέμα διαμόρφωσης του χαρακτήρα των παιδιών αφού πολλοί μικροί αθλητές ταξίδεψαν για πρώτη φορά σε λεωφορείο με την αποστολή της ακαδημίας.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 5 αναμετρήσεις σε τέσσερις κατηγορίες (γεννηθέντες 2004, 2005, 2007 και 2009) και όλα τα παιχνίδια ήταν ανταγωνιστικά προσφέροντας θέαμα, γκολ και χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές.

Στην δραστηριότητα συμμετείχε και ο ΠΑΟΚ Κοίλων που αγωνίστηκε με την ακαδημία της Δήμητρας στο Παιδικό. Την αποστολή απαριθμούσαν 50 περίπου αθλητές και η συνοδεία έγινε από τους προπονητές Ν. Γιαγιάκο, Λ. Πάτρα και Δ. Σαργιώτη.

Η Δήμητρα Απόλλων ευχαριστεί την ακαδημία του Ατρομήτου Πτολεμαΐδας για την φιλοξενία της.

Dimitra (2) Dimitra (3)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…