dimitra-arxiki-ok-copy

Συνεχίζεται με έντονο ενδιαφέρον η αγωνιστική δραστηριότητα της Ακαδημίας της Δήμητρας που διοργανώνει και συμμετέχει σε αρκετές ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις.

Την περασμένη Κυριακή 23 Οκτωβρίου τρία από τα τμήματα της ακαδημίας ταξίδεψαν στην Κατερίνη και αγωνίστηκαν με ορισμένες από της δυνατές ομάδες της ευρύτερης περιοχής. Η Δήμητρα/Απόλλων συμμετείχε με δυο τμήματα τζούνιορ και ένα προτζούνιορ και συνολικά 40 αθλητές.

Οι αγώνες έγιναν στην Εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Γιώτσα και πήραν μέρος ομάδες τόσο από την Κατερίνη (Ακαδημία Γιώτσα, Εθνικός Κεραμιδίου) όσο και από την Φλώρινα. Ο καιρός βοήθησε στο να διεξαχθεί ομαλά και με αρκετό θέαμα η συγκεκριμένη δραστηριότητα ενώ πολλοί Τρικαλινοί γονείς ακολούθησαν την αποστολή της Ακαδημίας μέχρι την Κατερίνη.

Την προηγούμενη μέρα η Δήμητρα/Απόλλων φιλοξένησε την Ακαδημία Καλλιδενδρίου στη Μπαλκούρα σε εξίσου νεαρές ηλικίες αθλητών, ενώ θα υπάρχουν αγώνες και στο Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου που έχουν προγραμματίσει οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας.

dimitra-3-copy dimitra-1-copy dimitra-2-copy

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πασχαλινές ευχές, από τον Δήμαρχο Πύλης