dimitra 2

Αναμετρήσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο πραγματοποίησαν τμήματα της ακαδημίας της Δήμητρας την περασμένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Παρά τον βροχερό καιρό που επικρατούσε οι νεαροί αθλητές ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκαν με τα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ όντας μάλιστα πολύ ανταγωνιστικοί σε όλες τις κατηγορίες. Αναλυτικά, οι ομάδες της Κ14, της Κ12 και της Κ10 της Δήμητρας ήταν αυτές που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση.

Μέσα στο πρόγραμμα ήταν και η παρακολούθηση της αναμέτρησης ΠΑΟΚ  – Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας για το πρωτάθλημα της Super League κάτι που δεν ήταν εφικτό εν τέλει λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης. Αρκετοί αθλητές της Δήμητρας καταγράφηκαν από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και όλα τα παιδιά πήραν εικόνες από το πώς αγωνίζεται και λειτουργεί μια μεγάλη ΠΑΕ σε επίπεδο υποδομών.  Την αποστολή της ακαδημίας συνόδευσαν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας Αποστόλης Γκαραγκάνης και Νίκος Γιαγιάκος καθώς και ο προπονητής Περικλής Βασιλείου.

Η Δήμητρα – Απόλλων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον κ. Μίττα για τη φιλοξενία και ελπίζει να την ανταποδώσει σύντομα.

dimitra 3 Dimitra 1

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…